Glas Slavonije i Novi List
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Knjige, časopisi ,stripovi, književnost :: Knjige i časopisi
Stranica 1 / 1. • Share •
Glas Slavonije i Novi List

Čitate li jedne od ovih novina ili možda oboje? Koja su vaša mišljenja? Koji vam se prilozi najviše sviđaju?
(Možda će vam biti smiješno što sam otvorio 2u1 temu o ovim dnevnim novinama, ali oni su gotovo jedna firma, ponekad razmjenjuju tekstove (jer je GS osječki, a NL riječki), pa ih se zato može uspoređivati)

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4194
Reputacija: 768
Godina imam: 20
Započeo/la tema:

Re: Glas Slavonije i Novi List
glas slavonije sam ponekd znala pročitat,nisu loše novine,a novi list nisam nikad čitala.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 66999
Reputacija: 3492
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Re: Glas Slavonije i Novi List
Adrian je napisao/la:
Čitate li jedne od ovih novina ili možda oboje? Koja su vaša mišljenja? Koji vam se prilozi najviše sviđaju?
(Možda će vam biti smiješno što sam otvorio 2u1 temu o ovim dnevnim novinama, ali oni su gotovo jedna firma, ponekad razmjenjuju tekstove (jer je GS osječki, a NL riječki), pa ih se zato može uspoređivati)
kako to misliš da su gotovo jedna firma?
ponekad čitam novi list, ali većinom ipak glas istre. novi list i glas istre su potpuno jednaki u koncepciji i dizajnu.

eva kant- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13264
Reputacija: 1007
Godina imam: 42
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Knjige, časopisi ,stripovi, književnost :: Knjige i časopisi
Stranica 1 / 1.