Najbolje godine (TV Serija 2009–2010 )
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Najbolje godine (TV Serija 2009–2010 )
Najbolje godine je bila popularna hrvatska dramsko-obiteljska serija. Glavni redatelji su Mladen Dizdar, Robert Orhel, Goran Rukavina i Kristijan Milić, dok je kreativni producent Milivoj Puhlovski. Serija je s emitiranjem krenula 14. rujna 2009. na programu Nove TV. Prikazivala je od ponedjeljka do četvrtka u 20.45 i petkom u 20.00. Prikazuje se i u Bosni i Hercegovini na TV "Program Plus" (zajednički kanal ATV i NTV Hayat), u Sloveniji na Pop TV i u Srbiji na TV B92. Snimanja serije počela su početkom kolovoza 2009.,a zbog velike gledanosti koju postiže u lipnju 2010.[2] nastavlja se snimanje druge sezone.[3] Sredinom travnja 2011. pala je i posljednja klapa Najboljih godina.

Pratite li ovu domaču seriju?
Kakva vam je opčenito?

Pratite li ovu domaču seriju?
Kakva vam je opčenito?

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 29929
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

Re: Najbolje godine (TV Serija 2009–2010 )
Pa pogledala sam par epizoda, nekako mi je dosadna. pervan i čokljat su jedini zabavni tamo.

Neu- CroFriends gazdarica

Broj postova: 70861
Reputacija: 3713
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

koma ko i sve naše sapunice_________________
...U životu uvijek radi ono što želiš, a ljudi? Oni će svakako pričati..

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
Broj postova: 29929
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

nisam ju nijednom pogledala

shakti- Junior

- Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova: 777
Reputacija: 61
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Neukrotiva je napisao/la:Pa pogledala sam par epizoda, nekako mi je dosadna. pervan i čokljat su jedini zabavni tamo.
meni isto

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33611
Reputacija: 2637
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

super serija. glazba odlična.
krivo mi je što se zrinka nije udala, a 10 dana sam to čeka...
krivo mi je što se zrinka nije udala, a 10 dana sam to čeka...

GUSTI- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova: 1417
Reputacija: 130
Godina imam: 29
Započeo/la tema:

Dodana jedna slika u prvi post.
Nekad pogledam seriju, nije loša kao neke, fora mi je onaj senilni djed.
A navodno je serija izašla i na DVD-u...
Nekad pogledam seriju, nije loša kao neke, fora mi je onaj senilni djed.

A navodno je serija izašla i na DVD-u...

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4741
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

dobra mi je sam zbog onog bože 

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

ja zadnje 3 gledao-dobra serija

scorpio57- Docent foruma

- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova: 10019
Reputacija: 505
Godina imam: 54
Započeo/la tema:

'Najbolje godine' dobile i bugarsku verziju
Ovih se dana na setu popularne obiteljske dramske serije našla ekipa televizije ProBG koja je u suradnji s produkcijom Nove TV snimila dva nastavka serije.
Bugarska verzija 'Najboljih godina'
Scenarij pilota bugarske verzije prati original, ali je prilagođen njihovom tržištu. Bugari su svoju inačicu Najboljih godina nazvali 'Izvor', a zanimljivo je da su na snimanju osim njihovih renomiranih glumaca sudjelovali i neki hrvatski glumci. Prema prilagođenom scenariju njihova Lorena koju kod nas tumači Katarina Radivojević, zove se Raja i ona je djevojka koja također živi i radi u Zagrebu gdje ima dečka.
Njezinog dečka Filipa i ovoj verziji glumi Stjepan Perić koji je tumačio istog lika i u 'Najboljim godinama'. I dok se Lorena iz velikog grada uputila u svoje rodno Dragošje, Raja će nakon što Filipa uhvati u ljubavnom zanosu svoje tajnice, put Bugarske. Zanimljivo je i to što u 'Izvoru' tajnicu tumači Sonja Kovač koju pak u 'Najboljim godinama' gledamo u ulozi psihologinje Doroteje.
Bugarsku ekipu predvodio je mladi renomirani bugarski redatelj Radoy Nikolov, dobitnik mnogih nagrada za kratke igrane filmove, a na setu serije se našao i niz poznatih bugarskih glumaca. Pilote za potrebe bugarskog ProBG-a snimale su zajedno bugarska i hrvatska ekipa s tim da je tehnički dio ekipe bio u cijelosti iz produkcije Nove TV. Producentsko-kreativni dio sačinjavali su bugarski i hrvatski tim na čelu s kreativnim producentom 'Najboljih godina' Milivojem Puhlovskim.
Izvor:dnevnik.hr
Ovih se dana na setu popularne obiteljske dramske serije našla ekipa televizije ProBG koja je u suradnji s produkcijom Nove TV snimila dva nastavka serije.
Bugarska verzija 'Najboljih godina'
Scenarij pilota bugarske verzije prati original, ali je prilagođen njihovom tržištu. Bugari su svoju inačicu Najboljih godina nazvali 'Izvor', a zanimljivo je da su na snimanju osim njihovih renomiranih glumaca sudjelovali i neki hrvatski glumci. Prema prilagođenom scenariju njihova Lorena koju kod nas tumači Katarina Radivojević, zove se Raja i ona je djevojka koja također živi i radi u Zagrebu gdje ima dečka.
Njezinog dečka Filipa i ovoj verziji glumi Stjepan Perić koji je tumačio istog lika i u 'Najboljim godinama'. I dok se Lorena iz velikog grada uputila u svoje rodno Dragošje, Raja će nakon što Filipa uhvati u ljubavnom zanosu svoje tajnice, put Bugarske. Zanimljivo je i to što u 'Izvoru' tajnicu tumači Sonja Kovač koju pak u 'Najboljim godinama' gledamo u ulozi psihologinje Doroteje.
Bugarsku ekipu predvodio je mladi renomirani bugarski redatelj Radoy Nikolov, dobitnik mnogih nagrada za kratke igrane filmove, a na setu serije se našao i niz poznatih bugarskih glumaca. Pilote za potrebe bugarskog ProBG-a snimale su zajedno bugarska i hrvatska ekipa s tim da je tehnički dio ekipe bio u cijelosti iz produkcije Nove TV. Producentsko-kreativni dio sačinjavali su bugarski i hrvatski tim na čelu s kreativnim producentom 'Najboljih godina' Milivojem Puhlovskim.
Izvor:dnevnik.hr

Neu- CroFriends gazdarica

Broj postova: 70861
Reputacija: 3713
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Stranica 1 / 2.