Red Dwarf (1988– )
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Red Dwarf (1988– )
Primjetio sam da nema tema o mojoj najdražoj seriji, pa reko da ispravim tu pogrešku.

Red Dwarf je britanska znanstveno fantastična humoristična serija, koja se prikazivala na BBC 2 od 1988. do 1999. (8 sezona) i stekla kultni status.
Glavno mjesto radnje je rudarski svemirski brod Crveni patuljak koji je dug 10 kilometara, visok 8 kilometara i širok 6 kilometara. U prvoj epizodi, zračenje kadmija II ubija sve osim tehničara niskog ranka Davea Listera, koji je u to vrijeme bio u komori za stazu i njegove trudne mačke, Frankensteina, koja je bila sigurna u teretnom prostoru broda.
Nakon nesreće, brodsko računalo Holly moralo je zadržati Listera u stazi sve dok količina zračenja nije pala na sigurnu razinu - što se dogodilo tek nakon 3 milijuna godina. Lister tako izlazi iz staze kao jedino ljudsko biće u svemiru, no nije jedino biće na brodu. Njegov neposredni nadređeni s kojim je dijelio sobu, Arnold Rimmer, oživljen je kao hologram kako Lister ne bi poludio od samoće.
U isto vrijeme, biće poznato samo kao Mačak jedini je pripadnik vrste Felis sapiens, rase humanoida koji su evoluirali u teretnom prostoru broda od Listerove trudne mačke, Frankensteina, i njezinih mačića, tijekom 3 milijuna godina, koliko je Lister bio u stazi.
Glavni likovi:
Dave Lister

Arnold Rimmer

Cat

Kryten

Kristine Kochanski

Holly

Red Dwarf je britanska znanstveno fantastična humoristična serija, koja se prikazivala na BBC 2 od 1988. do 1999. (8 sezona) i stekla kultni status.
Glavno mjesto radnje je rudarski svemirski brod Crveni patuljak koji je dug 10 kilometara, visok 8 kilometara i širok 6 kilometara. U prvoj epizodi, zračenje kadmija II ubija sve osim tehničara niskog ranka Davea Listera, koji je u to vrijeme bio u komori za stazu i njegove trudne mačke, Frankensteina, koja je bila sigurna u teretnom prostoru broda.
Nakon nesreće, brodsko računalo Holly moralo je zadržati Listera u stazi sve dok količina zračenja nije pala na sigurnu razinu - što se dogodilo tek nakon 3 milijuna godina. Lister tako izlazi iz staze kao jedino ljudsko biće u svemiru, no nije jedino biće na brodu. Njegov neposredni nadređeni s kojim je dijelio sobu, Arnold Rimmer, oživljen je kao hologram kako Lister ne bi poludio od samoće.
U isto vrijeme, biće poznato samo kao Mačak jedini je pripadnik vrste Felis sapiens, rase humanoida koji su evoluirali u teretnom prostoru broda od Listerove trudne mačke, Frankensteina, i njezinih mačića, tijekom 3 milijuna godina, koliko je Lister bio u stazi.
Glavni likovi:
Dave Lister

Arnold Rimmer

Cat

Kryten

Kristine Kochanski
Holly

GUSTI- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova: 1417
Reputacija: 130
Godina imam: 29
Započeo/la tema:

Re: Red Dwarf (1988– )
Eto valjda je još neko gleda ovu seriju. Meni je fenomenalna. Zadnja sezona je prikazana '99. pa pa nevirujem da ju je gleda itko od mlađih članova foruma. Al stariji bi tribali znat štogod o njoj.

GUSTI- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova: 1417
Reputacija: 130
Godina imam: 29
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33619
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

vrlo dobro si prezentirao seriju,zapravo odlično,rep +. na žalost nisam gledala ovu seriju,čak nisam nikada ni čula za nju. glavni likovi se čine zanimljivim.

BTw samo je poželjno da su slike ove veličine ^^ u prvom postu - prve 3 slike tako da se tema može prezentirati na naslovnici.

BTw samo je poželjno da su slike ove veličine ^^ u prvom postu - prve 3 slike tako da se tema može prezentirati na naslovnici.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Ovo je jedna od serija moje mladosti
sreca pa postoje internet i Divx tako da sam je sad pred malo uspio pogledati jos jedanput...
sreca pa postoje internet i Divx tako da sam je sad pred malo uspio pogledati jos jedanput...

The Guardian- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija: 128
Započeo/la tema:

GUSTI je napisao/la:Eto valjda je još neko gleda ovu seriju. Meni je fenomenalna. Zadnja sezona je prikazana '99. pa pa nevirujem da ju je gleda itko od mlađih članova foruma. Al stariji bi tribali znat štogod o njoj.
Fenomenalno je slaba riječ...
THUNDER_DINIX je napisao/la:nisam cuo za to moram priznat
Ni ne znaš što propuštaš

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

Propuštaš vrhunski humor, imaš flet, skidaj! 

Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX je napisao/la:humor? pa necu vald SF zbog tog gledat?
Pa jes' pročitao uvodni post?! Piše ti da je znanstveno fantastična humoristična serija!
Nemoj da te to deprimira, serija je genijalna!

Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Stranica 1 / 2.