Spavanje sa djecom, normalno ili nenormalno?
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Spavanje sa djecom, normalno ili nenormalno?
Često puta znao sam slušati bračne parove kako se žale na svoju djecu. ne u kontekstu kako su loša i zločesta već kako se uvlaće njima u krevet te s njima žele spavati... Mnogi su popuštali i ostavljali djecu u svom krevetu uglavnom uslijed bolesti. Kasnije ih nisu mogli odvojiti od sebe. Mislite li da je u redu da djeca spavaju s roditeljima i koliko je to normalno?

walter- Manga foruma

- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova: 6455
Reputacija: 579
Godina imam: 43
Započeo/la tema:

Re: Spavanje sa djecom, normalno ili nenormalno?
dobra tema.+
meni je to sasvima normalno,ja mislim da samja do 10-e godine spavala tako
zato jer sam se bojala sama spavat
meni je to sasvima normalno,ja mislim da samja do 10-e godine spavala tako

zato jer sam se bojala sama spavat

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

evo neu kaže da je normalno, a ja ili netko treći može reći da je nenormalno. mislim, ko će sad odlučiti šta je normalno, a što nije?
ne znam, ja volim svoj mir i treba mi mjesta, i ne bi mi bilo drago da mi dijete svaku noć dolazi u krevet. pogotovo ne dijete od 11 godina.
dok je bio manji, uvijek kad je bio bolestan ili imao potrebu tražiti zaštitu od nas, bez problema sam ga primala u krevet, ali je jako dobro znao da su to iznimke i da on treba spavati u svom krevetu.
ne znam, ja volim svoj mir i treba mi mjesta, i ne bi mi bilo drago da mi dijete svaku noć dolazi u krevet. pogotovo ne dijete od 11 godina.
dok je bio manji, uvijek kad je bio bolestan ili imao potrebu tražiti zaštitu od nas, bez problema sam ga primala u krevet, ali je jako dobro znao da su to iznimke i da on treba spavati u svom krevetu.

eva kant- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13322
Reputacija: 1022
Godina imam: 42
Započeo/la tema:

ja sam se do negdje 17-godine čak bojala i sama kod kuće po mraku ostat 

Neu- CroFriends gazdarica

Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

po meni nenormalno, ali i u jednu ruku loše po samu djecu jer se teško osamostaljuju, ostanu jako povezani za roditelje, dok oni koji spavaju odvojeni automatski dobivaju neku svoju samostalnost i svoj dio kuće di ih rijetko ometaju u njihovim aktivnostima i to je dobra predhodnica budućeg života.........

FALKON 2- Dipl.ing.foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 9939
Reputacija: 374
Godina imam: 35
Započeo/la tema:

spavate li vi sa vašom djecom ili ona s vama.....

walter- Manga foruma

- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova: 6455
Reputacija: 579
Godina imam: 43
Započeo/la tema:

pa i nije mi baš nešto to,onda se oni naviknu i vi onda nemae privatnosti više u krevetu,može doč do problema između vas!
ok je par puta da ostanu ak je baš sila al inače ih treba učit da su u svome krevetu..barem ču ja tako..
ok je par puta da ostanu ak je baš sila al inače ih treba učit da su u svome krevetu..barem ču ja tako..

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
Broj postova: 29930
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

Moje dijete spava samnom dok ne usnije a onda je vraćamo u kinderbet,sem kad je bolesna onda spava s nama.. Ja se nebi složila da je išta loše u tome da dijete spava s nama. Svima nam je to ugodno(naravno dok je dijete malo). I male mace vole spavati pokraj svoje mame...Pročitala sam negdje da za dijete nema ugodnije nego osjećati majčine otkucaje srca blizu sebe. To djetetu daje sigurnost i osjećaj zaštite,a zna se da se djete najsigurnije osjeća pored majke.Jedini nedostatak je meni što se nemogu baš tako naspavati jer se ona gnjezdi i bacaka...

flisar- Nevina dušica

- Registriran/a : 05.10.2009
Broj postova: 29
Reputacija: 12
Godina imam: 35
Započeo/la tema:

definitivno nenormalno !

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

Moji samnom spavaju jedino kad su bolesni,i nemam kasnije problema e hoću i kasnije spavati ne,svatko ima svoj krevet i izvolite.

ana- Nevina dušica

- Registriran/a : 29.09.2009
Broj postova: 152
Reputacija: 3
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.