Izlazak i dolazak
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33619
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Re: Izlazak i dolazak
Uvijek treba voditi racuna o tome kada ce i kako tvoje dijete doci kuci.Uvijek bi se pobrinula da ima siguran prijevoz doma.

Leptirica- Nevina dušica

- Registriran/a : 13.06.2010
Broj postova: 33
Reputacija: 5
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

meni se mama uvijek nudi za prijevoz ako ima goriva, a ako nema, onda ili bus, ili se prikrpam nekome, a u najgorem slučaju - pješačim. znam da me ne bi samo tako ostavila ako smo se dogovorile da me vozi doma.
da imam dijete, mislim da bih postupala isto kao ona.
da imam dijete, mislim da bih postupala isto kao ona.

Melinda- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova: 1647
Reputacija: 223
Započeo/la tema:

kad sam bila mlada i počela izlaziti, meni je tata znao reći: ako se nemaš sa kime vratiti kući, tada nemoj ni izlaziti. nikad nisam imala osjećaj da ga nije briga, čak štoviše, uvijek je bio jednim okom budan kad bi se sestra i ja vraćale kući. on je jednostavno smatrao da nama ne treba dadilja.
moj klinac još ne izlazi, pa ne znam još kako će to sve izgledati.

eva kant- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13322
Reputacija: 1022
Godina imam: 42
Započeo/la tema:

u srednjoj je to bilo izađeš i prije jutra se ne vračaš. tulum završi oko 1 - 2 - 3 pa lutaš gradom sa ekipom dok ne krene prvi bus u 5 h 

Gost- Gost
eva kant je napisao/la:kad sam bila mlada i počela izlaziti, meni je tata znao reći: ako se nemaš sa kime vratiti kući, tada nemoj ni izlaziti. nikad nisam imala osjećaj da ga nije briga, čak štoviše, uvijek je bio jednim okom budan kad bi se sestra i ja vraćale kući. on je jednostavno smatrao da nama ne treba dadilja.
Baš to, ako neznaš kako ćeš nazad onda nemoj ni ići

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12046
Reputacija: 1301
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

ja kad se s starcima dogovorim tko će doć po nas oni to slušaju. sam kažu da pošaljem poruku kad točno da dođu. isto tako od prijateljice roditelji. uvijek je tako
hvala Bogu moje prijateljice imaju roditelje koji i misle na takve stvari. tako da me nikada nije strah oće doć po nas netko na vrijeme
hvala Bogu moje prijateljice imaju roditelje koji i misle na takve stvari. tako da me nikada nije strah oće doć po nas netko na vrijeme
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.