Dijabetes - i kako se nositi s njim
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Dijabetes - i kako se nositi s njim
Surfajući internetom naletio sam na neku rubriku "HELP" i u njoj pročitao pitanje jedne djevojke koje se odnosilo na upit o dijabetesu njenog dečka....evo citiram ga:
"
22.09.2009 ob 19:55
Imam jedan problem,prije par mjeseci mom decku su dijagnosticirali dijabetes i ja jednostavno neznam kako se nosit sa tim.Tesko mi je jako,al previse ga volim a opet sa druge strane neznam dal cu se moc cijeli zivot nosit sa tim.Znam da ovako zvuci da sam grozna al nisam nego me jednostavno to muci jako...Ima ko slicnih iskustva???"
Možda je ta djevojka član i ovog foruma...hajmo iznesite svoja mišljenja...stajališta ili eventualno spoznaje i iskustva. Pomozite joj da prevlada krizu u sebi!!!
"
22.09.2009 ob 19:55
Imam jedan problem,prije par mjeseci mom decku su dijagnosticirali dijabetes i ja jednostavno neznam kako se nosit sa tim.Tesko mi je jako,al previse ga volim a opet sa druge strane neznam dal cu se moc cijeli zivot nosit sa tim.Znam da ovako zvuci da sam grozna al nisam nego me jednostavno to muci jako...Ima ko slicnih iskustva???"
Možda je ta djevojka član i ovog foruma...hajmo iznesite svoja mišljenja...stajališta ili eventualno spoznaje i iskustva. Pomozite joj da prevlada krizu u sebi!!!

walter- Manga foruma

- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova: 6455
Reputacija: 579
Godina imam: 43
Započeo/la tema:

Re: Dijabetes - i kako se nositi s njim
Nije ništa konkretno napisala..koji tip dijabetesa je dijagnosticiran..koliko godina dečko ima..koju terapiju uzima.
dijabetes nije nikakav bauk, ako se pridržava prehrane, održava BMI u granicama i uzima redovna terapija
dijabetes nije nikakav bauk, ako se pridržava prehrane, održava BMI u granicama i uzima redovna terapija

Ancksunamun- Junior

- Registriran/a : 31.01.2009
Broj postova: 675
Reputacija: 39
Godina imam: 33
Započeo/la tema:

Ovdje djevojka traži pomoć i mišljenje o dijabetesu...te ne zna da li će moči ostati u vezi sa svojim dečkom koji ima dijabetes....zanimljivo je da nitko nema konkretan primjer ili bar da joj pokuša odgovoriti

walter- Manga foruma

Započeo/la tema:

nek se obrati dragoj marti, a ja joj savjetujem a se malo informira o dijabetesu.

eva kant- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13322
Reputacija: 1022
Godina imam: 42
Započeo/la tema:

Ancksunamun- Junior

Započeo/la tema:

Ancksunamun je napisao/la:Bravo
Čini mi se kako nitko ne želi dati neki primjer samo tek poneku konstataciju...ili se držite onoga da nikako nije dobro davati savjete....čisto zbog osobnog rasuđivanja

walter- Manga foruma

Započeo/la tema:

a kakve savjete kad ne znam o kojem se tipu radi..koje lijekove uzima ako ih uzima, da li je komliciran ili nije itd

Ancksunamun- Junior

Započeo/la tema:

Ancksunamun je napisao/la:a kakve savjete kad ne znam o kojem se tipu radi..koje lijekove uzima ako ih uzima, da li je komliciran ili nije itd
Ankice...ne radi se o vrsti i tipu dijabetesa već o tome što ta djevojka misli kako se neće moči nositi s tim ako se vjenča za tog tipa....znači dvoji da li ga zbog toga ostaviti ili nastaviti vezu s njim.....puno je faktora za...a puno protiv...ja sam mišljenja da ako ga voli....i da je ne znam koji tip dijabetesa u pitanju da ne bi trebala gledati na to....

walter- Manga foruma

Započeo/la tema:

Ta cura je nezrela i neodgovorna.Da iskreno voli tog dečka ne bi joj bilo važno pa da ima ne znam što..kao da je dijabetes kraj svijeta

Ancksunamun- Junior

Započeo/la tema:

Ancksunamun je napisao/la:Ta cura je nezrela i neodgovorna.Da iskreno voli tog dečka ne bi joj bilo važno pa da ima ne znam što..kao da je dijabetes kraj svijeta
Za ovaj odgovor dao sam ti rep+...tako je zaista to je i moje mišljenje....treba ju uputiti upravo u to da dijabetes nije smak svijeta i da osoba koja ga ima povišenog može sasvim normalno funkcionirati u braku...društvu...na radnom mjestu....njena nezrelost i neodgovornost upravo u njoj stvaraju konfuziju misli i promjenu stajališta

walter- Manga foruma

Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Stranica 1 / 2.