Koji instrument je najteze svirati?
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Glazba :: Glazbeni instrumenti i oprema -audio tehnika i tehnologija
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Koji instrument je najteze svirati?
Sto mislite koji instrument je najteze za svirati?
Moj ucitelj iz glazbenog stalno tvrdi da je najteze za svirati bubnjeve, sta je tesko udarat stapovima po bubnjevima? Jest da treba malo vise koncentracije da svaku ruku, nogu mos kontrolirat zasebno, al kad se to uvjezba sve vise manje je lagano...
Ja mislim da je gitaru najteze za naucit svirat posto treba bit precizan, imat jake prste, treba znat akorde... i tako to
Moj ucitelj iz glazbenog stalno tvrdi da je najteze za svirati bubnjeve, sta je tesko udarat stapovima po bubnjevima? Jest da treba malo vise koncentracije da svaku ruku, nogu mos kontrolirat zasebno, al kad se to uvjezba sve vise manje je lagano...
Ja mislim da je gitaru najteze za naucit svirat posto treba bit precizan, imat jake prste, treba znat akorde... i tako to

Sasuke- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova: 1988
Reputacija: 83
Godina imam: 17
Započeo/la tema:

Re: Koji instrument je najteze svirati?
super tema,rep +
najteže je svirat gitaru iz razloga što si ti naveo i klavir,mislim da nije lako svirati klavir
najteže je svirat gitaru iz razloga što si ti naveo i klavir,mislim da nije lako svirati klavir

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Meni se klavir cini jednostavan za svirati, to je tu negdje ko i bubnjevi... Mozda cak malo lakse... Jedino sto je kod bubnjeva i klavira tesko je naucit "razmisljat" sa svakom rukom zasebno, da sa lijevom sviras pratnju a sa desnom melodiju.. 

Sasuke- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova: 1988
Reputacija: 83
Godina imam: 17
Započeo/la tema:

gitaru je najteže svirati..a sto se tice bubnjeva kada uhvatis ritam i kada naucis sve ti ide lako..

zrine89- Inžinjer foruma

- Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova: 8152
Reputacija: 159
Godina imam: 1
Započeo/la tema:

po meni gitaru treba pogoditi one žice 

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

najteže je svirati gajde!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

Sasuke je napisao/la:Sto mislite koji instrument je najteze za svirati?
Gajde i violina
Gost- Gost
ja bi se složila s tvojim učiteljem iz glazbenog - bubnjeve je najteže naučiti svirati.
I mislim da ne može svatko svirati bubnjeve, baš moraš imati dobar sluh,ritam, moraš biti rođen s tim... dok, za recimo klavir (koji ja sviram) nema baš mudrosti - moraš znati note, položaj tipki i to je sve
pedale se ne koriste često, ali ni to nije mudrost..
A bome ni orgulje nije lako svirati..
A i kažeš: "kad se uvježba sve manje više je lagano"
to se može onda reci za svaki instrument. I kad naučiš svirati gitaru - lagano je, i klavir isto tako.
I mislim da ne može svatko svirati bubnjeve, baš moraš imati dobar sluh,ritam, moraš biti rođen s tim... dok, za recimo klavir (koji ja sviram) nema baš mudrosti - moraš znati note, položaj tipki i to je sve
pedale se ne koriste često, ali ni to nije mudrost..A bome ni orgulje nije lako svirati..
A i kažeš: "kad se uvježba sve manje više je lagano"
to se može onda reci za svaki instrument. I kad naučiš svirati gitaru - lagano je, i klavir isto tako.
Lilly Marlene- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 14.09.2009
Broj postova: 206
Reputacija: 12
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Frend ima glazbenu i tvrdi,u što vjerujem- da je prilično teško svladati violinu.

Optimyst- Dizajner foruma Opty
(Ljubitelj glazbe i bambusa)
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 3697
Reputacija: 795
Godina imam: 36
Započeo/la tema:

totalno glupa tema-
recimo koja likovna tehnika je najteža?
umjetnici jednostavno sami biraju tehniku ( ako imaju mogućnosti)
dal će svirati violinu ili gitaru, puhati u flautu gajde ili trubu, slikati uljem ili akvarelom-
pisati nalivperom ili kemijskom, ili kucati po tastaturi ?
jedino bitno je rezultat i autorsko umjeće koje čini umjetnika besmrtnim, bez obzira koji alat koristi!
recimo koja likovna tehnika je najteža?
umjetnici jednostavno sami biraju tehniku ( ako imaju mogućnosti)
dal će svirati violinu ili gitaru, puhati u flautu gajde ili trubu, slikati uljem ili akvarelom-
pisati nalivperom ili kemijskom, ili kucati po tastaturi ?
jedino bitno je rezultat i autorsko umjeće koje čini umjetnika besmrtnim, bez obzira koji alat koristi!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Glazba :: Glazbeni instrumenti i oprema -audio tehnika i tehnologija
Stranica 1 / 2.