Star Trek franchise
Stranica 28 / 28. • Share •
Stranica 28 / 28. •
1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: Star Trek franchise
Ocjena: 8.2/10 - broj korisnika koji su glasali: 135,588 , bome dobro stoji na imdb. 

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

..sam po sebi, odličan film. No gadno ruši kanon, i uopće ga ne držin za ozbiljno. Anyway, ste li primjetili cameo R2D2?
..ili san slabovidan, ali: Di je topic o Star Trek serijan??
..ili san slabovidan, ali: Di je topic o Star Trek serijan??

De Jerriais- Nevina dušica

- Registriran/a : 30.10.2009
Broj postova: 96
Reputacija: 18
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33619
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

nema da, otvori ti u serije.
ako te zanima još šta u vezi star treka upiši samo u search gore star trek pa će ti izbacit
ako te zanima još šta u vezi star treka upiši samo u search gore star trek pa će ti izbacit

Započeo/la tema:

..svaki vikend na DVDin. Najbolja serija!Hell je napisao/la:jel tko gleda ds9..svaki dan?
..Borg je krajnja globalizacija. Ako ti je taj mravinjak najdraži, unda stvarno..Prop je napisao/la:Gledao sam onu s kapetanicom Janeway i Sedmom od Devet, Borg je zakon :hb:
To je, mislim, Enterprise...
..ma daj, familija Skywalker drma nekoć davno davno galaxijon dalekon dalekon. Sila mi gre na jetra. Kao da takovih svitov i nema koliko oš i u našoj gaklaxiji, za najmanje cca 100 godin.SEMBA je napisao/la:enterprise je najjači brod,a star trek je puno lošiji od SW
..Q. Onaj jedan iritantni Q ki je napastova Picarda i Janeway, no Siska nije - Sisko ga je desnin krošeon.Hell je napisao/la:a tko je jači od borga..molim lijepo...
..ukočeni umišljeni kepec. Ja biram Dax, svejedno Jadziju, Ezri ili crva.THUNDER_DINIX je napisao/la:inace, meni je Spock najveca legenda Zvjezdanih staza
..Jeffrey Combs je fantastičan glumac, no ruku na maj'cu; ne bi on dobi ulogu Shrana da već ni bi' briljira u ulozi Weyouna u DS9.Skiper1 je napisao/la:Definitivno Andorijanci, mozda zato jer mi je uloga Shrana odlicno odglumjena
..o da.Skiper1 je napisao/la:DS9
Garak
..tičurina, posve osobno. Objektivno, to jest hvaljeni dizajn.Skiper1 je napisao/la:Romulanski warbird, meni najljepsa letjelica Star treka
..ča će in valuta kada se razbacivaju svojin tehnologijan, kao i neprocjenjivin moralon.. Dax ima latinuma, ono je vraški igrač. Quark ne more smisliti Worfa u svojen kafiću kada ovaj loče samo "neki zemaljski biljni sokić" (sok od višnje. to mu je Guinan ponudila. Worf oduševljeno veli da je to RATNIČKO PIĆE).Skiper1 je napisao/la:Mene osobno nepostojanje bilo koje valute placanja u Federaciji.
Pripadnici flote non stop trguju i vise kod Quarka a nemaju ni kuna ni dolara a bome ni latinuma
..po kritikama je najbolji "Wrath of Khan", i meni je najbolji film. To je možda jedini ST film ki ima općenitu SF vridnost/epohalnost/klasičnost zbog nekih scen i dijalogov. Inače postoji famozno pravilo o filmovima franšize sa parnin brojon - bolji su. Ovaj "Khan" je Star Trek II. Ako oš nešto žešće, pogledaj ST VIII "First Contact".Neu je napisao/la:jel su dobri star trek filmovi? jel se isplati gledat?

Započeo/la tema:

..fala na pridlogu! No, ne osićan se spremnin otvarati temu.

Započeo/la tema:

zašto ne? ja mislim da si ti prava osoba za to!

Započeo/la tema:

..OK, iman produžen vikend. Buden smisliti nešto. I ofkors da ću ga predstaviti na standardnon jeziku, jer Star Trek to zaslužuje.

Započeo/la tema:

De Jerriais je napisao/la:..OK, iman produžen vikend. Buden smisliti nešto. I ofkors da ću ga predstaviti na standardnon jeziku, jer Star Trek to zaslužuje.
da,predstavi ga na standardnom jeziku

Narco- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova: 3043
Reputacija: 279
Godina imam: 19
Započeo/la tema:

Dolazi nastavak, što kažete? Ja jedva čekam, meni je ovo zakon film. To se ide u kino gledat.

Započeo/la tema:

Stranica 28 / 28. •
1 ... 15 ... 26, 27, 28
Stranica 28 / 28.