Terminator SAGA
Stranica 20 / 20. • Share •
Stranica 20 / 20. •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Terminator SAGA
prva dva-ostalo smeće

scorpio57- Docent foruma

- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova: 10019
Reputacija: 505
Godina imam: 54
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33619
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

ne znam nisam gledo

Stevo Largo- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova: 4190
Reputacija: 364
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

Arnold Schwarzenegger u "Terminatoru 5"?
Iako je sve još na razini glasina, film koji je proslavio Schwarzeneggera mogao bi dobiti nastavke, u novom ruhu
Nakon što je slavni glumac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger nedavno dao zeleno svjetlo te kazao kako je spreman za nove glumačke ponude, pojavila se i glasina o oživljavanju "Terminator" franšize. Iako je sve još isključivo na razini nepotvrđenih informacija, čini se kako ubojitog kiborga, koji pokušava uništiti ili spasiti civilizaciju, možda ovaj put neće utjeloviti i sam Schwarzenegger.
Za ovu ideju i kupovinu prava navodno je jako zainteresiran Universal Studios, a sam "Terminator" bi se prema svim sadašnjim špekulacijama trebao vratiti u potpuno novom ruhu. Priča se i kako bi peti nastavak (a možda i šesti) spomenute franšize, mogao režirati Justin Lin ("The Fast and the Furious"). Hoćemo li kultne citate poput "I'll be back" i "Hasta la vista, baby" imati ponovno prilike čuti na velikim platnima, morat ćemo ipak pričekati prvo službenu potvrdu.
L.M./MojTV
Iako je sve još na razini glasina, film koji je proslavio Schwarzeneggera mogao bi dobiti nastavke, u novom ruhu
Nakon što je slavni glumac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger nedavno dao zeleno svjetlo te kazao kako je spreman za nove glumačke ponude, pojavila se i glasina o oživljavanju "Terminator" franšize. Iako je sve još isključivo na razini nepotvrđenih informacija, čini se kako ubojitog kiborga, koji pokušava uništiti ili spasiti civilizaciju, možda ovaj put neće utjeloviti i sam Schwarzenegger.
Za ovu ideju i kupovinu prava navodno je jako zainteresiran Universal Studios, a sam "Terminator" bi se prema svim sadašnjim špekulacijama trebao vratiti u potpuno novom ruhu. Priča se i kako bi peti nastavak (a možda i šesti) spomenute franšize, mogao režirati Justin Lin ("The Fast and the Furious"). Hoćemo li kultne citate poput "I'll be back" i "Hasta la vista, baby" imati ponovno prilike čuti na velikim platnima, morat ćemo ipak pričekati prvo službenu potvrdu.
L.M./MojTV

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33619
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Terminator 5 izlazi 2014-e. Nije li to malo prevelik razmak?

Započeo/la tema:

bolje da te pare sto ce ulozit u film uloze u seriju i naprave jos par sezona.

Narco- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova: 3043
Reputacija: 279
Godina imam: 19
Započeo/la tema:

Film zarađuje više 

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7886
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

pa znam,nemoze se serija mjeriti sa filmom po zaradi i kvaliteti efekata.
al meni je serija bolja.
al meni je serija bolja.

Narco- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova: 3043
Reputacija: 279
Godina imam: 19
Započeo/la tema:

Cameron će raditi Terminatora 5.
:sw4:
:sw4: _________________
Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.
Kada mi pričaju iza leđa, znam da sam uvijek korak ispred njih!

Započeo/la tema:

Stranica 20 / 20. •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Stranica 20 / 20.