Zabranjena ljubav (2004–2008)
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Zabranjena ljubav (2004–2008)
Gledao sam, ali ne od početka...negdje od kraja 1. sezone.
Kriva je Antonija Šola

Kriva je Antonija Šola

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4741
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

U prvi post dodao sam fotku glumačke ekipe prve sezone i kratak sadržaj.
Inače, serija se prikazuje u Makedoniji i tamo je za koji dan kraj serije (805. nastavak), dok ju je naš RTL ukinuo na 759. epizodi.
Inače, serija se prikazuje u Makedoniji i tamo je za koji dan kraj serije (805. nastavak), dok ju je naš RTL ukinuo na 759. epizodi.

Započeo/la tema:

Jedan lik iz makedoniji mi je napisao šta bude na kraju, kod njih je prije par minuta završila zadnja epka... Pa ako nekog zanima:
Marinko je prevario Nadu s Eleonorom Šarić i priznao da je u zatvoru na 14 godina završio zbog Toma. Rekao je Nadi da joj nikad neće oprostiti jer to ne zaslužuje, a ona uzima kofere i odlazi. To je kraj. Angelina na kraju nije rodila Dunjino i Franjino dijete. Imala je neku nesreću, napad što već i završila u bolnici, a tamo su je svezali za krevet da ne pobjegne, jer je htjela skočiti s krova bolnice. Petra i Luka su završili zajedno i otišli negdje iz Zagreba. Marijana je ubila Toma. Jure je zadavio Karolinu. Ivica i Lara otišli su zajedno s Jurom negdje daleko iz Zagreba... Borna i Tina nisu zajedno na kraju kao što je bilo u onom traileru, svatko je sam... Eto to je sve što znam!
Marinko je prevario Nadu s Eleonorom Šarić i priznao da je u zatvoru na 14 godina završio zbog Toma. Rekao je Nadi da joj nikad neće oprostiti jer to ne zaslužuje, a ona uzima kofere i odlazi. To je kraj. Angelina na kraju nije rodila Dunjino i Franjino dijete. Imala je neku nesreću, napad što već i završila u bolnici, a tamo su je svezali za krevet da ne pobjegne, jer je htjela skočiti s krova bolnice. Petra i Luka su završili zajedno i otišli negdje iz Zagreba. Marijana je ubila Toma. Jure je zadavio Karolinu. Ivica i Lara otišli su zajedno s Jurom negdje daleko iz Zagreba... Borna i Tina nisu zajedno na kraju kao što je bilo u onom traileru, svatko je sam... Eto to je sve što znam!

Započeo/la tema:

Od 13.9. u 11:30 na RTL-u po dvije epizode! Kreće od 2. sezone, 221. epizode

Započeo/la tema:

Ja sam za ovo seriju na početku bila luda, ali znači luda... I onda mi je dosadila... 

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7327
Reputacija: 595
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Gledao sam nešto od ter serije na očetku pa prestao pa sam ponovo počeo gledati kad se su se na RTL2 počele prikazivati reprize neznam koja sezona.
Uglavnom serija mi ima dosta stvari koje su mi glupe npr. onaj pop Luka više je kod svoje mame Nade i u onoj krčmi nego u crkvi, kad se radnja odvija u Zenu iszgleda mi tako pusto kao da u njemu radi samo onaj farmaceut Franjo i vlasnica, tako da to ne mogu dočarati kao neku kozmetičku tvrtku....
Uglavnom serija mi ima dosta stvari koje su mi glupe npr. onaj pop Luka više je kod svoje mame Nade i u onoj krčmi nego u crkvi, kad se radnja odvija u Zenu iszgleda mi tako pusto kao da u njemu radi samo onaj farmaceut Franjo i vlasnica, tako da to ne mogu dočarati kao neku kozmetičku tvrtku....

Teo- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 16.12.2010
Broj postova: 3317
Reputacija: 481
Godina imam: 34
Započeo/la tema:

Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.