Only fools and horses (TV Series 1981–2003) (Mućke)
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 

Mućke (eng. Only Fools and Horses) britanska je humoristična serija autora Johna Sullivana, prikazivana na BBC-u. Sedam sezona serije je emitirano u Ujedinjenom Kraljevstvu između 1981. i 1991., a sa sporadičnim božićnim specijalima sve do 2003. Nakon relativno slabog starta, serija je postajala sve popularnija, a danas se smatra jednom od najboljih uopće.
Smještena je u zabačeni dio Londona, Peckham, a u glavnim ulogama nastupili su David Jason kao ambiciozni preprodavač Derek "Delboy" Trotter, Nicholas Lyndhurst kao njegov mlađi brat Rodney i Lennard Pearce kao njihov vremešni djed (kojeg je poslije zamijenio Buster Merryfield kao njihov ujak Albert). Uz potporu snažne glumačke ekipe, serija je pratila njihove uspone i padove u životu, pogotovo pokušaje da se obogate.
Hvaljena od kritike i publike, serija je osvojila brojne nagrade, uključujući priznanje Britanske akademije. 2004. je u BBC-jevu istraživanju proglašena najboljim britanskim sitcomom.
Izvor:wikipedija
Legendarna BBC-eva serija ponovo se snima...

Izvor:Jutarnji.hr

Mućke (eng. Only Fools and Horses) britanska je humoristična serija autora Johna Sullivana, prikazivana na BBC-u. Sedam sezona serije je emitirano u Ujedinjenom Kraljevstvu između 1981. i 1991., a sa sporadičnim božićnim specijalima sve do 2003. Nakon relativno slabog starta, serija je postajala sve popularnija, a danas se smatra jednom od najboljih uopće.
Smještena je u zabačeni dio Londona, Peckham, a u glavnim ulogama nastupili su David Jason kao ambiciozni preprodavač Derek "Delboy" Trotter, Nicholas Lyndhurst kao njegov mlađi brat Rodney i Lennard Pearce kao njihov vremešni djed (kojeg je poslije zamijenio Buster Merryfield kao njihov ujak Albert). Uz potporu snažne glumačke ekipe, serija je pratila njihove uspone i padove u životu, pogotovo pokušaje da se obogate.
Hvaljena od kritike i publike, serija je osvojila brojne nagrade, uključujući priznanje Britanske akademije. 2004. je u BBC-jevu istraživanju proglašena najboljim britanskim sitcomom.
Izvor:wikipedija
Legendarna BBC-eva serija ponovo se snima...

Većina nas se oprostila od lika Del Boya kada je popularna britanska humoristična serija 'Mućke' završila 2003. godine velikim božićnim specijalom. No, prevarili smo se.
Britanska nacionalna televizija, BBC, najavila je kako planira oživjeti šareni život Dereka Trottera u novoj humorističnoj seriji koja će baviti njegovim tinejdžerskim godinama.
Pilot epizoda serije 'Seks, droga i rock 'n' čips' (Sex, Drugs & Rock 'n' Chips) u trajanju od 90 minuta orijentirat će se na život obitelji Trotter u 1960. godini.
David Jason, 'originalni' Del Boy, kao i ostatak prvotne postave 'Mućki' neće se pojavljivati u novoj epizodi, a potraga za njihovim nasljednicima ili bolje rečeno prethodnicima u punom je jeku.
Također, traže se glumci koji će utjeloviti druge poznate likove iz popularne serije poput Boyciea, Brzog i Denzila.
Jedino što se nije promijenilo jest idejni začetnik, to jest John Sullivan.
U prvoj epizodi Del ima 16 godina i još je premlad za vožnju svoje legendarne trokolice Reliant Regala. Većina serije bavit će se i Delovom glamuroznom majkom Joan koja je opisana kao 'Peckhamov odgovor na Brigitte Bradot' kao i njegovim beskorisnim ocem Regom.
Snimanje na brojnim lokacijama Londona počinje slijedećeg mjeseca trajat će vjerojatno do sredine slijedeće godine.
- Novi će serijal biti prave šezdesete. Prije nego što su Beatlesi i Mary Quant London učinili najpopularnijim mjestom na svijetu. Prikazat će surovi život južnog Londona s povremenim bljeskovima glamura. I, naravno, pokazat će nam što je Del Boya učinilo onakvim kakvim ga svi znamo i volimo - zaključio je Sullivan.
Izvor:Jutarnji.hr

Optimyst- Dizajner foruma Opty
(Ljubitelj glazbe i bambusa)
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 3697
Reputacija: 795
Godina imam: 36
Započeo/la tema:

Re: Only fools and horses (TV Series 1981–2003) (Mućke)
joj ovo mi je omiljena komedija 
rep+ za temu

rep+ za temu

goc- Docent foruma

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 10614
Reputacija: 258
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33617
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

This time, next year, we'll be millionars!!
Na prvom mjestu uvijek mi je bila "Crna Guja", ali Mućke su odmah tu, legende!!
Na prvom mjestu uvijek mi je bila "Crna Guja", ali Mućke su odmah tu, legende!!

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

ma ja jednostavno obožavam mućke
legende, nema šta!
legende, nema šta!

goc- Docent foruma

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 10614
Reputacija: 258
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Na prvom mjestu uvijek mi je bila "Crna Guja"
gadila mi se ta serija

(Filmofil, kolekcionar)
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

ja nisam gledala mućke nikad koliko se sječam,to mi je nekako muška serija

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

ja sam znala pogledat kojiputa,nisu loši

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 29929
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)