Mladi roditelji
Stranica 5 / 5. • Share •
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Re: Mladi roditelji
ma niš od toga, tj jebiga nije se sa golim kurcem za igrati ako neznaš kako se igra sa njim da ne najebeš'..........

FALKON 2- Dipl.ing.foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 9939
Reputacija: 374
Godina imam: 35
Započeo/la tema:

mislim da nije pametno raditi stvari za koje nisi spreman snositi posljedice.

john blue- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 04.07.2009
Broj postova: 348
Reputacija: 11
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

slažem se john blue
mala_lutkica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova: 1338
Reputacija: 12
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

tako je,a većina ih to radi,stuapju mladi u brakove,mladi postaju roditelji,nakon nekog vremena obično dođe do rastave i dijete ispašta

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

ne smatram ju zrelom majkom. da je zrela ne bi joj se to desilo. jedino ako ona to doista želi. u mom gradu ih ima par koje su slučajno zatrudnile. a ima jedna koja je baš htjela sa 17 roditi. sada ima nekih 18-19. tako nešto, ako ne i manje. ne znam koliko je točno starija od mene. mislim da je godinu ili dvije. nemam ja ništa protiv toga. ali brate život je pred tobom. i ja nekada želim djete. da ja želim malu bebu, ali nikada da ju ja rodim već mama. ali naravno mama je već žena u godinama. a kada djete odgaja djete ne znam šta da kažem. to je jedna od grešaka. jer nema više izlazaka i zabave. zapustiš se i to je to. najgore je kada se to desi slučajno i onda taj dečko napuca curu i ne želi čut za djete. pa onda nek ne razmišljaju. meni je više djeteta žao

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.