Malcolm u sredini (2000–2006)
Stranica 1 / 4. • Share •
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4 
Malcolm u sredini (2000–2006)
Malcom in the Middle (TV Series 2000–2006) (Malcolm u sredini)

Malcolm u sredini (eng. Malcolm in the Middle) je američka humoristična serija. Serija je prvi put emitirana 9. siječnja 2000., a završila je nakon šest i pol godina 14. svibnja 2006. nakon sedam sezona. Osvojila je sedam Emmyja, jedan Grammy, a nominirana je za sedam Zlatnih globusa.
Malcolm je mladi genijalac koji živi ispod svojih mogućnosti s dvoje braće i ludim roditeljima. Serija prikazuje kako Malcolm pokušava biti popularan uz starijeg brata Reesea koji je tipičan glupi nasilnik, mlađeg brata Deweyja, majku Louis koja drži sve konce u rukama, tatu Hala koji se užasno boji svoje supruge i trećeg najstarijeg brata Francisa koji je poslan u vojnu školu zbog svojeg neodgovornog ponašanja. Serija ide kronološki od kako je devetogodišnji Malcolm prebačen u razred za "pametnu" djecu. Malcolm pokušava biti popularan, ali mu to ne uspijeva zbog njegovih "štreberskih" prijatelja i najvažnije, njegove majke koja ga uvijek uspijeva osramotiti pred svima. Njegov otac Hal je opsesivni luđak koji uvijek prekorači mjeru u svojim čudnim namjerama. Francis je poslan u vojnu školu zbog nedoličnog ponašanja i nakon nekog vremena napušta školu i odlazi na Aljasku gdje očekuje veliku svotu novca, a koju baš nije dobio ali je oženio mladu indijanku Piamu. Malcolm, Reese, Dewey i Francis, nakon nekog vremena dobivaju brata Jamieja.
Izvor: wikipedija
Jel gleda netko? kakva vam je ta serija? ja ponekad pogledam...nije loša,dobra je...

Malcolm u sredini (eng. Malcolm in the Middle) je američka humoristična serija. Serija je prvi put emitirana 9. siječnja 2000., a završila je nakon šest i pol godina 14. svibnja 2006. nakon sedam sezona. Osvojila je sedam Emmyja, jedan Grammy, a nominirana je za sedam Zlatnih globusa.
Malcolm je mladi genijalac koji živi ispod svojih mogućnosti s dvoje braće i ludim roditeljima. Serija prikazuje kako Malcolm pokušava biti popularan uz starijeg brata Reesea koji je tipičan glupi nasilnik, mlađeg brata Deweyja, majku Louis koja drži sve konce u rukama, tatu Hala koji se užasno boji svoje supruge i trećeg najstarijeg brata Francisa koji je poslan u vojnu školu zbog svojeg neodgovornog ponašanja. Serija ide kronološki od kako je devetogodišnji Malcolm prebačen u razred za "pametnu" djecu. Malcolm pokušava biti popularan, ali mu to ne uspijeva zbog njegovih "štreberskih" prijatelja i najvažnije, njegove majke koja ga uvijek uspijeva osramotiti pred svima. Njegov otac Hal je opsesivni luđak koji uvijek prekorači mjeru u svojim čudnim namjerama. Francis je poslan u vojnu školu zbog nedoličnog ponašanja i nakon nekog vremena napušta školu i odlazi na Aljasku gdje očekuje veliku svotu novca, a koju baš nije dobio ali je oženio mladu indijanku Piamu. Malcolm, Reese, Dewey i Francis, nakon nekog vremena dobivaju brata Jamieja.
Izvor: wikipedija
Jel gleda netko? kakva vam je ta serija? ja ponekad pogledam...nije loša,dobra je...
Zadnja promjena: Neu; sri kol 31, 2011 10:01 am; ukupno mijenjano 2 put/a.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70861
Reputacija: 3713
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Malcolm u sredini (2000–2006)
predobra serija, gledam dosta cesto, kad god stignem

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33611
Reputacija: 2637
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

dobra serija al ne pratim baš prečesto,kako koji puta...

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 29929
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

super serija, al prestao sam gledat

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Započeo/la tema:

predobra serija, uvijek je gledam

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7853
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX je napisao/la:predobra serija, gledam dosta cesto, kad god stignem

Hitman- Inžinjer foruma

- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova: 8239
Reputacija: 63
Godina imam: 2010
Započeo/la tema:

ponekad pomislim da su tvorci ove serije umobolesni. Jebote kako im sve to padne na pamet. Serija je odlična

tekilinho- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova: 1038
Reputacija: 39
Godina imam: 16
Započeo/la tema:

Predobra serija

rebic- Nevina dušica

- Registriran/a : 19.02.2009
Broj postova: 169
Reputacija: 4