Doktori/ce, kirurzi... i povjerenje u njih
Stranica 1 / 6. • Share •
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Doktori/ce, kirurzi... i povjerenje u njih
Imate li? u nih povjerenja ja baš i nemam....a njihov stav je totalno bezobrazan i bahat. ponašaju se prema ljudima gore nego prema životinjama. totalno su bezosječajni. rade svoj posao tek toiliko da dobiju novac. kad sam bila u bolnici,ponašali su se prema meni ko da sam neka stvar..prestrašno.
Zadnja promjena: Neukrotiva; pet stu 06, 2009 2:49 am; ukupno mijenjano 2 put/a.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Doktori/ce, kirurzi... i povjerenje u njih
Pa nisu baš svi takvi, ali nažalost, ona loša manjina kao i u svemu naprosto nadglasa prosječnu i dobru većinu. Nemam tako loša iskustva, ali imam nešto liječnika u obitelji pa je tretman možda zato bolji, iako nisam ni tražila ni dobivala neke privilegije. Na stvarno neljubazne doktore sam naišla svega pet ili šest puta u životu...

ylangylang- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 280
Reputacija: 0
Godina imam: 47
Započeo/la tema:

A većina njih je dobra, e neukrotiva, možda si naletila na nekog nadr*anog, pa eto, ispalo tako 

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Započeo/la tema:

u principu ignoriram njihovu bahatost i pravim se da to ne vidim.s obzirom da sam kao osoba takva kakva jesam i brzo se prilagođavam tako i s njima brzo nađen neki zajednički jezik pa je i komuniciranje lakše.

ivanna- Nevina dušica

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 133
Reputacija: 0
Godina imam: 40
Započeo/la tema:

Nemam iskustva sa liječnicima , jer ih do sad nisam ni trebao, ukoliko zanemarimo posjete radi neke sitne gripe, prehlade ili posjete stomatologu, no pripremio sam se i za mogućnost da bi mi zatrebalo čak i bolničko liječenje. Imam lijepu plavu koverticu sa šuškicama unutra i nema Boga da radi toga u nekoj možebitno nepovoljnoj zdravstvenoj situaciji po mene ne najdem zajednički jezik sa doktorom.

diabolik.- Domaćin foruma

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 5451
Reputacija: 463
Godina imam: 46
Započeo/la tema:

sto se tice lijecnika koje sami biramo kao lijecnik opce prakse , zubar i ginekolog su osobe kojima vjerujem i zadovoljna sam njihovim radom i odnosom prema meni , da nisam mjenjala bi ih, a sto se tice lijecnika u bolnicama vecinom sam nezadovoljna i njihovim radom i pristupom pacijentima ne samo meni......

mrkyblu- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 1544
Reputacija: 40
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

ma doktori u današnje vrijeme sve rade preko k* i dosta puta zajebu nešto

Započeo/la tema:

sa ovim doktorima sa kojima sam trenutno u kontaktu sam zadovoljan i stvarno se trude da to sredu kako treba....

FALKON 2- Dipl.ing.foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 9939
Reputacija: 374
Godina imam: 35
Započeo/la tema:

Oni bi trebali biti pažljiviji.

Započeo/la tema:

Stanje u našem zdravstvu je takvo da nitko nije zadovoljan. Nisu zadovoljni pacijenti i nisu zadovoljni doktori.Pacijenti nisu zadovoljni iz razloga što su doktori aljkavi a doktori nsu zadovoljni jer nemaju veću plaću i manje posla.

kici- Nevina dušica

- Registriran/a : 12.12.2009
Broj postova: 56
Reputacija: 3
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Stranica 1 / 6.