Davanje krvi
Stranica 8 / 8. • Share •
Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Davanje krvi
Nisam dobar kandidat kao mali sam pokupio teške traume od tih pikanja oko tesitranja alergijskih reakcija po rukama mi se čini da su me pikali po rukama to radili i po svaka 3mj. godišnje. Dok nije to nakoncu samo od sebe prošlo uz kombinaciji koje kakvih injekcija.
Nije da se radi o strahu kolko od toga da mi dojde slabo od svih tih trauma... ccc
Nije da se radi o strahu kolko od toga da mi dojde slabo od svih tih trauma... ccc

SAS- Junior

- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova: 527
Reputacija: 103
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

U potpunosti te razumijem, i meni bude slabo kad mi vade krv, vrti mi se u glavi, crni mi se pred očima i padnem u nesvjest. 

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Ma ja sam ti imao jedan slučaj kad sam išo u osnovnu tam 6 razred. Cijepljenje i naravno imao sam strah veliki, veći nego da se bacim s 8 kata dolje na beton. I ok, pikneju me i vratim se u razred da bi se nakon 10min onesvijestio se i taj dan završio kod kuće. 

SAS- Junior

Započeo/la tema:

poznato mi je i to, također mi se i to dogodilo, ne znam zašto se tako bojim igli. toliki strah je u meni da je to neopisivo. zato ne bih mogla davati krv, em zbog straha, em zbog slabosti. imaš li i ti nizak tlak?_________________
Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.
Kada mi pričaju iza leđa, znam da sam uvijek korak ispred njih!

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

ja ne želim darivati krv.

Hunnerkongen- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova: 1602
Reputacija: 219
Započeo/la tema:

ne savršen, 120/80
nit pijem, nit pušim, nit se drogiram da čak niti nepijem već ima godinu dana otkad piše moje ime u prometnoj dozvoli od auta
nit pijem, nit pušim, nit se drogiram da čak niti nepijem već ima godinu dana otkad piše moje ime u prometnoj dozvoli od auta

SAS- Junior

Započeo/la tema:

Neu je napisao/la:Dali ste ikada bili dobrovoljni davatelj krvi?
Dao jedno pet puta.
Dao bih i vise, jednostavno se nije ukazala prilika.
Prije nekoliko mjeseci sam naletio na one mobilne, s autobusom, gdje mozes dati krv. Hajd´, rekoh, idem dati, kad su vec tu, i ja imam vremena.
Nisu htjeli....
Bas sam bio na operaciji ligamenata koljena (koje sam prie toga bio potrgao), rekli su mi da mora proci najmanje 4 tjedna od operacije (a falilo je nekoliko dana do tog roka). Zbog opasnosti da im "ugradim" nekakvu infekciju.
Bez veze....

RobinUd- Nevina dušica

- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova: 241
Reputacija: 84
Godina imam: 59
Započeo/la tema:

Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 8 / 8.