Solarij / sunčanje /kreme za samotamljenje...
Stranica 12 / 12. • Share •
Stranica 12 / 12. •
1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Solarij / sunčanje /kreme za samotamljenje...
meni se ide na solarij.....nekako se u tih nekoliko minuta osjećam kao da se sunčam, i kasnije sam nekako sretnija....mmm
da bar nije štetan :/ a štaš
da bar nije štetan :/ a štaš
Angie- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 3139
Reputacija: 262
Godina imam: 20
Započeo/la tema:

ne hodam u solarij više volim prirodno sunce, a i njega izbjegavam kad su velike vrućine ljeti. S obzirom da mi je koža osjetljiva faktor kreme za sunčanje nikad nije manji od 30 inače pocrvenim k'o rak

Teo- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 16.12.2010
Broj postova: 3382
Reputacija: 486
Godina imam: 34
Započeo/la tema:

Danas sam se sunčala 10 min u TURBO solariju. Čisto da malo dobijem bojice. 

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

marko- Docent foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 10801
Reputacija: 489
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Kratak video o raku melanom. Da vidite što prekomjerno izlaganje UV zračenju radi vašoj koži. Ne želim vas plašiti, ili nešto. Samo, eto,to će biti vaša dobra volja.. Ako zanima nekoga, neka pogleda.
Gost- Gost
solarij je preštetan. pogledajte, ako imate koga, tko ide u solarije, nakon par godina korištenja....koža im je puno puta starija i naborana. a to se ne vidi odmah....koža pamti takva štetna izlaganja suncu i uv zrakama, te može reagirati i do 10 godina kasnije.
zato, cure, budite oprezne....ako vam koža izgleda super, ne znači da joj nije naškodilo....to ćete vidjeti kasnije.
a osim toga, čula sam od većine cura koje se kvarcaju u solariju ( i njihovih dečkiju ) da im koža užasno smrdi nakon toga....zar je to dobro onda?
ja sam se uvjerila da je za dobru boju super početi jesti svježu mrkvu, i to tamo od travnja, svaki dan po jednu do dvije. to je priodan izvor beta karotena.
i preko ljeta ćete uhvatit super prirodnu boju. sigurno!
zato, cure, budite oprezne....ako vam koža izgleda super, ne znači da joj nije naškodilo....to ćete vidjeti kasnije.
a osim toga, čula sam od većine cura koje se kvarcaju u solariju ( i njihovih dečkiju ) da im koža užasno smrdi nakon toga....zar je to dobro onda?
ja sam se uvjerila da je za dobru boju super početi jesti svježu mrkvu, i to tamo od travnja, svaki dan po jednu do dvije. to je priodan izvor beta karotena.
i preko ljeta ćete uhvatit super prirodnu boju. sigurno!
boudicca- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.11.2011
Broj postova: 623
Reputacija: 56
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Stranica 12 / 12. •
1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Stranica 12 / 12.