Goli pred djecom 5 4.7 27

Goli pred djecom

Stranica 2 / 41. Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Goli pred djecom

Postaj by goc on ned lip 21, 2009 9:54 am

pa da počnu radnje neke, da ne pričam sad smajlić

goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 10614
Reputacija Reputacija: 258
Godina imam: 21
Započeo/la tema:
62 / 99962 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by stidljiva ljubičica on ned lip 21, 2009 10:01 am

meni to stvarno nije bitno, ne smetaju mi goli ljudi, kao šta je tanuki rekao, da svi hodamo goli bio bi raj na Zemlji

a ta psihijatrica samo na taj način želi dobiti mlade zgodne pacijente :abcd:
evo, reći ću i zašto
sa mojih 20 i nešto godina normalno da imam lijepo tijelo, i redovito kad izađem vani ljudi se očešu od mene "kao slučajno", da mi to smeta,morala bi toj psihijatrici plaćati, nije ona luda zašto to govori...a ovako me nije briga ako se netko previše prisloni na mene samo podmetnem lakat didi u rebra i ćao đaci ili mu odbrusim da se posrami
a svoje dijete nikako ne bi učila da se IČEGA srami, pa da kompleksaša imam, zadnje šta želim,sram koči u svakoj životnoj sferi
da se nauči ponašati, radi sebe, radi drugih, ali, božesačuvaj da se srami svojega vlastitoga tijela! učila bi ga da se voli kao da je savršen!

stidljiva ljubičica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova: 2065
Reputacija Reputacija: 80
Godina imam: 25
Započeo/la tema:
92 / 99992 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by stidljiva ljubičica on ned lip 21, 2009 10:03 am

prije mi je smetalo tako nešto, dodiri i to, ali sam shvatila koliko je to glupo...poslije sam skužila da je bolje kad stvari okreneš u svoju korist

stidljiva ljubičica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema:
92 / 99992 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by goc on ned lip 21, 2009 10:05 am

stidljiva ljubičica je napisao/la:meni to stvarno nije bitno, ne smetaju mi goli ljudi, kao šta je tanuki rekao, da svi hodamo goli bio bi raj na Zemlji

evo, reći ću i zašto
sa mojih 20 i nešto godina normalno da imam lijepo tijelo, i redovito kad izađem vani ljudi se očešu od mene "kao slučajno", da mi to smeta,morala bi toj psihijatrici plaćati, nije ona luda zašto to govori...a ovako me nije briga ako se netko previše prisloni na mene samo podmetnem lakat didi u rebra i ćao đaci ili mu odbrusim da se posrami
a svoje dijete nikako ne bi učila da se IČEGA srami, pa da kompleksaša imam, zadnje šta želim,sram koči u svakoj životnoj sferi
da se nauči ponašati, radi sebe, radi drugih, ali, božesačuvaj da se srami svojega vlastitoga tijela! učila bi ga da se voli kao da je savršen!

a koja je to psihijatrica, javi mi odma na pm Laughing Laughing

a znam ja da ti imas dobro tijelo, sad mi je nije baš svejedno što si mi prijateljica Crying or Very sad

znači ovako, ti imaš dobro tijelo, imam i ja...neka povezanost...

goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 10614
Reputacija Reputacija: 258
Godina imam: 21
Započeo/la tema:
62 / 99962 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica on ned lip 21, 2009 10:10 am

stidljiva ljubičica je napisao/la:meni to stvarno nije bitno, ne smetaju mi goli ljudi, kao šta je tanuki rekao, da svi hodamo goli bio bi raj na Zemlji

evo, reći ću i zašto

šta se dogodi ako se srami?
zašto to povezuješ sa kompleksima?
postoji nešto što se zove - intima, pa mislim da je jedako važno naučiti djete tu intimu čuvati i poštivati tuđu.

fosforica
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 13.02.2009
Broj postova: 5686
Reputacija Reputacija: 1132
Godina imam: 37
Započeo/la tema:
21 / 99921 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by stidljiva ljubičica on ned lip 21, 2009 10:11 am

jedino mi naučila dicu da bez srama viču: miči ruke s mene, ali ja sam kao dite bila jako prgava i vikala sam to bez problema i svima očitavala bukvicu, posebno odraslima....pa će valjda geni to odraditi sami

stidljiva ljubičica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema:
92 / 99992 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica on ned lip 21, 2009 10:14 am

ja sam imala bliski susret s klincem koji mi je došao sav mazan..i mislim si ajde...buci, buci i đenja...no čim sam mu odobrila da mi priđe, uhvatio se za moju majicu i htio vidjeti imam li i ja sise ko i njegova mama...lol
da ne bi bilo zabune, radilo se o predškolcu...heh
dobro da mu nisam šamarčinu zaljepila...heh

ne vidim loše u tome da svak čuva svoju intimu.
niti vidim koristi od toga da se prešetavamo goli pred klincima.

fosforica
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 13.02.2009
Broj postova: 5686
Reputacija Reputacija: 1132
Godina imam: 37
Započeo/la tema:
21 / 99921 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by stidljiva ljubičica on ned lip 21, 2009 10:18 am

i meni se to desilo s rođacima
a ništa, kažem im da imam i da će ih i ona imati ali nije pristojno gledati tuđe
ako je zločesta odem pa ona plače i primiri se, obećam joj da ću biti tu ako bude dobra i stvarno me sluša

stidljiva ljubičica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema:
92 / 99992 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant on ned lip 21, 2009 7:11 pm

nikad nisam radila neki bauk oko toga.
ako me klinac vidi slučajno dok se tuširam ili presvlačim neću dramiti zbog toga, ali se pred njim niti ne prešetavam gola.
a svoje sam dijete naučila još dok je bio sasvim mali da je njegovo tijelo samo njegovo i da ga nitko (osim liječnika) ne smije gledati ili dirati ako on to ne želi, te da svatko ima pravo na svoju intimu.

na plaži se često znam sunčati toples, ali me klinac ne dira. eventualno mi namaže leđa ako ga zamolim. a jednom me pitao zašto mi žene volimo sunčati cice? :=U: rekla sam mu da je to zato jer nam se ne sviđaju bijeli tragovi koji ostavljaju kupaći kostimi.

eva kant
Forumsko laprdalo
Forumsko laprdalo

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13322
Reputacija Reputacija: 1022
Godina imam: 42
Započeo/la tema:
92 / 99992 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Love on ned lip 21, 2009 9:10 pm

nema potrebe da se netko svlači pred djecom i pokazuje intimne dijelove,djeca sve kuže a kad dođe vrijeme naučit če sve o tijelu..

Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 29929
Reputacija Reputacija: 785
Započeo/la tema:
672 / 999672 / 999

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 41. Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]