Kazne u prometu
Stranica 8 / 8. • Share •
Stranica 8 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kazne u prometu
Previsoke su kod nas novčane kazne za prekršaje u prometu, ako se uzme u prvi plan naš životni standard i prosječna primanja građana, te ako sve to skupa stavimo u okruženje gdje se nalazimo.
Radi toga se može opravdano posumnjati,da u ova krizna vremena propisane kazne u tako visokim iznosima nemaju za cilj preventivno djelovanje na učesnike u prometu, već da im je cilj popuna uvijek prazne državne kase.
Radi toga se može opravdano posumnjati,da u ova krizna vremena propisane kazne u tako visokim iznosima nemaju za cilj preventivno djelovanje na učesnike u prometu, već da im je cilj popuna uvijek prazne državne kase.

diabolik.- Domaćin foruma

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 5451
Reputacija: 463
Godina imam: 46
Započeo/la tema:

Ti znaš sve o kaznama, aj prosvitli nas malo kako da bude manje profila i sl. jelte 

Neukrotivi pastuh- Inžinjer foruma

- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 8159
Reputacija: 280
Godina imam: 43
Započeo/la tema:

Apsolutno se slažem, no najžalosnije je što određeni ne dobiju kazne, dok"mali građani" dobiju kaznu za svaku sitnicu.diabolik. je napisao/la:Previsoke su kod nas novčane kazne za prekršaje u prometu, ako se uzme u prvi plan naš životni standard i prosječna primanja građana, te ako sve to skupa stavimo u okruženje gdje se nalazimo.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

imam par kazni 
uplatnice uredno spremim u ladicu, nek sjednu na racun ako hoce ili nek me vode u zatvor da odradim

uplatnice uredno spremim u ladicu, nek sjednu na racun ako hoce ili nek me vode u zatvor da odradim

The Guardian- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija: 128
Započeo/la tema:

Maloprije dobio, vozio bratov motor i zaustavio me, 500 kuna kazne

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7885
Reputacija: 837
Godina imam: 23