Testeri u parfimerijama/drogerijama!
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Testeri u parfimerijama/drogerijama!
ej opet nije parfumerija nego apoteka .................
i opet kažem da im je šefica , vlasnica apoteke to dala ..........
i ako odeš kod njih u apoteku ......... imaju one silne košarice sa raznoraznim testerima .................. i to masu njih ..............
i opet kažem da im je šefica , vlasnica apoteke to dala ..........
i ako odeš kod njih u apoteku ......... imaju one silne košarice sa raznoraznim testerima .................. i to masu njih ..............

marko- Docent foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 10801
Reputacija: 489
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Da naravno da isprobavam ,pa zato testeri i služe,osim toga teško je kupiti parfem napamet.

evitaa- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova: 13369
Reputacija: 1124
Godina imam: 40
Započeo/la tema:

ja uvijek s frendicama to moram al moram mirisati 

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

Svi testeri za šminku imaju tragove izmeta
Kad god se u nekom kozmetičkom testeru pronađe E. coli, to znači da je netko otišao do zahoda, nije oprao ruke i onda zaronio prste u kremu. U novoj studiji ova bakterija je pronađena u svim testerima.
Ne gotovo svi već baš svi testeri ispitani u dvogodišnjoj američkoj studiji pozitivni su na E.coli. Uz E.coli uzorci ruževa, pudera, olovaka, krema i drugih kozmetičkih proizvoda kontaminirani su i bakterijama koje izazivaju herpes i konjunktivitis.
Najveća koncentracija bakterija pronađena je subotom kad je najveća posjećenost trgovinama. Ispitivanje je provedeno u robnim kućama, specijaliziranim trgovinama za kozmetiku i ljekarnama, a vodila ga je dr. Elizabeth Brooks, s Jefferson Medical College u Pennsylvaniji.
"Kad god naiđete na E. coli, trebate pomisliti - E. coli znači izmet - kaže dr. Brooks. "To znači da je netko otišao do zahoda, nije oprao ruke i onda zaronio prste u kremu."
Iz tog razloga stručnjaci preporučaju korištenje kozmetičkih testera koji se istiskuju iz tube ili stiskanjem na pumpicu, te da ruževe ili puder u kamenu koristite samo nakon što ste alkoholnom maramicom očistili površinu.
Međutim, dr. Brooks dodaje:"Bi li ja osobno koristila tester izložen javnosti ili dopustila svojoj kćerki da ga koristi? Moj odgovor je ne. Čak i kad su prodavačice savjesne u vezi brisanja proizvoda alkoholom one ipak nisu laboratorijski tehničari i ja nisam 100 posto sigurna u njih."
Net.hr
Kad god se u nekom kozmetičkom testeru pronađe E. coli, to znači da je netko otišao do zahoda, nije oprao ruke i onda zaronio prste u kremu. U novoj studiji ova bakterija je pronađena u svim testerima.
Ne gotovo svi već baš svi testeri ispitani u dvogodišnjoj američkoj studiji pozitivni su na E.coli. Uz E.coli uzorci ruževa, pudera, olovaka, krema i drugih kozmetičkih proizvoda kontaminirani su i bakterijama koje izazivaju herpes i konjunktivitis.
Najveća koncentracija bakterija pronađena je subotom kad je najveća posjećenost trgovinama. Ispitivanje je provedeno u robnim kućama, specijaliziranim trgovinama za kozmetiku i ljekarnama, a vodila ga je dr. Elizabeth Brooks, s Jefferson Medical College u Pennsylvaniji.
"Kad god naiđete na E. coli, trebate pomisliti - E. coli znači izmet - kaže dr. Brooks. "To znači da je netko otišao do zahoda, nije oprao ruke i onda zaronio prste u kremu."
Iz tog razloga stručnjaci preporučaju korištenje kozmetičkih testera koji se istiskuju iz tube ili stiskanjem na pumpicu, te da ruževe ili puder u kamenu koristite samo nakon što ste alkoholnom maramicom očistili površinu.
Međutim, dr. Brooks dodaje:"Bi li ja osobno koristila tester izložen javnosti ili dopustila svojoj kćerki da ga koristi? Moj odgovor je ne. Čak i kad su prodavačice savjesne u vezi brisanja proizvoda alkoholom one ipak nisu laboratorijski tehničari i ja nisam 100 posto sigurna u njih."
Net.hr

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

:S: hvala Bogu nikada nisam niš od šminke isprobavala na sebi
inače to frendica radi. kad joj kažem šta ima u tome zgadit će joj se život 
inače to frendica radi. kad joj kažem šta ima u tome zgadit će joj se život 

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

koliko ljudi to isproba, nije ni čudo. nikad ne isprobavam šminku i kozmetiku u parfumerijama. samo parfeme.

eva kant- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13322
Reputacija: 1022
Godina imam: 42
Započeo/la tema:

to je totalno bzvz-
kad uđeš u drogeriju, ona već ima svoj miris-
i onda ideš isprobavati mirise-
nakon trečeg nemaš pojma kako koji miriši!
svaki parfem se mješa sa individuom, vrstom kože i znojem i nitko na blic ne može odabrati miris koji mu odgovara! daleko bolje je kada partner kaže koji mu se miris sviđa na vama!
kad uđeš u drogeriju, ona već ima svoj miris-
i onda ideš isprobavati mirise-
nakon trečeg nemaš pojma kako koji miriši!
svaki parfem se mješa sa individuom, vrstom kože i znojem i nitko na blic ne može odabrati miris koji mu odgovara! daleko bolje je kada partner kaže koji mu se miris sviđa na vama!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

u boljim parfumerijama imaš na policama posudice sa zrncima kave, tako da možeš neutralizirati miris parfema kojeg si ponjušio. inače, miris mora neko vrijeme odstajati na koži, malo ishlapiti i spojiti se sa mirisom kože, ali da bi na sebi isprobala bilo koji miris, mora mi se prvo sviđati na papiriću. neki su mi užasno odbojni, koliko god oni bili kod drugih popularni.

Započeo/la tema:

ljudski mozak je ipak fenomenalan!
mirisi određuju, dali će nam se nešto svidjeti ili ne-
ako smo stalno izloženi jednom mirisu, mozak ga jednostavno eliminira!
svaki put kad dođem u veneciju, želudac mi se okrene od smrada,
nakon 10- 15 min, taj smrad više uopće ne osječam!
mirisi određuju, dali će nam se nešto svidjeti ili ne-
ako smo stalno izloženi jednom mirisu, mozak ga jednostavno eliminira!
svaki put kad dođem u veneciju, želudac mi se okrene od smrada,
nakon 10- 15 min, taj smrad više uopće ne osječam!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

pa jasno, zato nakon nekog vremena mi više ne osjećamo parfem kojim smo se namirisali, ali ga okolina sasvim dobro može osjetiti.

Započeo/la tema:

Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.