Najdrazi stripski junak....
Stranica 7 / 7. • Share •
Stranica 7 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Najdrazi stripski junak....
opa! ovaj prelep strip je stampan u Novom Sadu, dobra stara vremena...

|Star Wars forum
Vratio sam se!
"You don't Know the Power of the Darkside" (Darth Vader)

Blue Bane- Jako aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.12.2009
Broj postova: 2573
Reputacija: 637
Godina imam: 32
Započeo/la tema:

baš mi se citaju zagor i dylan dog stripovi, obozavam ih, ali uvijek ih samo na moru citam 

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33623
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Beli strelac ( L'archer Blanc )
dugo nisam citao skroro 20 god, moj prijatelj me je podsetio
odlicna prica!

dugo nisam citao skroro 20 god, moj prijatelj me je podsetio

odlicna prica!

|Star Wars forum
Vratio sam se!

Započeo/la tema:

Ovo je futuristicka prica o odmetnicima koji se bore protiv tiranina Klovosa. U toj borbi im pomaze tajanstveni Beli Strelac, maskirani junak koji se po legendi vraca da pobedi moćnika svojim najjacim oruzjem: lukom i strelama.
Klovos
Tiranin ko i svaki drugi tiranin. Jedini cilj mu je da sto duze po svaku cenu odrzi vlast koju je nametnuo gradjanima Shervuda. Medjutim, pojava Belog Strelca mu donosi probleme i glavobolje. Klovos je uvek u svom minijaturnom letecem tanjiru, koji je ujedno i njegovo oruzje. Pritiskom na neko od brojnih dugmica moze da ispali zrake.
Klovos
Tiranin ko i svaki drugi tiranin. Jedini cilj mu je da sto duze po svaku cenu odrzi vlast koju je nametnuo gradjanima Shervuda. Medjutim, pojava Belog Strelca mu donosi probleme i glavobolje. Klovos je uvek u svom minijaturnom letecem tanjiru, koji je ujedno i njegovo oruzje. Pritiskom na neko od brojnih dugmica moze da ispali zrake.

|Star Wars forum
Vratio sam se!

Započeo/la tema:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183724_1808027756318_1108666847_32104355_815391_n.jpg
U prvim godinama nove ere, zahvaljujuci Belom Strelucu mir i pravda su zavladali gradom Shervudom, i on se povukao ostavivsi za sobom svoje oruzje: luk i strele. 300 godina kasnije, pojavilo se novo zlo u obliku tiranina Klovosa. Stanovnicima Shervuda preostaje jos samo da veruju u legendu o Belom Strelcu i da se nadaju da ce se on vratiti. Cekali su godinama na njegovu pojavu, sve dok mladi naucnik Skot ne shvati da je predodredjen i da moze da prodje kroz kristalni blok u kojem se cuva oruzje Belog Strelca, sto ranije jos nikome nije poslo za rukom. Tako je ozivljena legenda o Belom Strelcu koji ce se opet nakon 300 godina boriti protiv tiranije i sila zla.
Profesor Arko
Profesor Arko je mudri starac i Skotov ucitelj. On daje Skotu kostim Belog Strelca koji je cuvao u svom tajnom skrovistu, godinama cekajuci da se pojavi odabrani. On je i vodja tima naucnika, te je jedan od malobrojnih ljudi koji imaju pristup vladaru Klovosu. Tiranin ima poverenja u njega i ne sluteci da je taj starac veoma blizak sa Belim Strelcem.
U prvim godinama nove ere, zahvaljujuci Belom Strelucu mir i pravda su zavladali gradom Shervudom, i on se povukao ostavivsi za sobom svoje oruzje: luk i strele. 300 godina kasnije, pojavilo se novo zlo u obliku tiranina Klovosa. Stanovnicima Shervuda preostaje jos samo da veruju u legendu o Belom Strelcu i da se nadaju da ce se on vratiti. Cekali su godinama na njegovu pojavu, sve dok mladi naucnik Skot ne shvati da je predodredjen i da moze da prodje kroz kristalni blok u kojem se cuva oruzje Belog Strelca, sto ranije jos nikome nije poslo za rukom. Tako je ozivljena legenda o Belom Strelcu koji ce se opet nakon 300 godina boriti protiv tiranije i sila zla.
Profesor Arko
Profesor Arko je mudri starac i Skotov ucitelj. On daje Skotu kostim Belog Strelca koji je cuvao u svom tajnom skrovistu, godinama cekajuci da se pojavi odabrani. On je i vodja tima naucnika, te je jedan od malobrojnih ljudi koji imaju pristup vladaru Klovosu. Tiranin ima poverenja u njega i ne sluteci da je taj starac veoma blizak sa Belim Strelcem.

|Star Wars forum
Vratio sam se!

Započeo/la tema:

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185961_1808027876321_1108666847_32104356_5016964_n.jpg
Skot
Mladi naucnik Skot je onaj predodredjeni koji uzima luk stvoren od strane druidskih svestenika i ozivljava legendarnog Belog Strelca. Nikome pre njega nije uspelo da prodje kroz kristalni materijal od kojeg je bio sacinjen oklop koji je cuvao luk. Nakon jedne manje nesrece u laboratoriji, Skot shvata da ON to moze! Tako je oruzje Belog Strelca napokon posle 300 godina opet dobilo svog vlasnika. Malo ko zna da je Beli Strelac zapravo Skot.
Skot
Mladi naucnik Skot je onaj predodredjeni koji uzima luk stvoren od strane druidskih svestenika i ozivljava legendarnog Belog Strelca. Nikome pre njega nije uspelo da prodje kroz kristalni materijal od kojeg je bio sacinjen oklop koji je cuvao luk. Nakon jedne manje nesrece u laboratoriji, Skot shvata da ON to moze! Tako je oruzje Belog Strelca napokon posle 300 godina opet dobilo svog vlasnika. Malo ko zna da je Beli Strelac zapravo Skot.

|Star Wars forum
Vratio sam se!

Započeo/la tema:

Svaka čast na ovim postovima, Bane

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

to mi je najdrazi francuski junak, prosto sam ga zaboravio sve dok me jedan prijatelj nije podsetio...poceo sam da se prisecam beli...beli strelac...zvuci mi poznato...hej to je onaj stari Politikin Zabavnik iz 90-ih
sigurno imam kod stare, jako puno starih zabavnika...
sigurno imam kod stare, jako puno starih zabavnika...

|Star Wars forum
Vratio sam se!

Započeo/la tema:

Stranica 7 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.