Hrvatska traži zvijezdu SHOW
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Emisije, reality, show, kvizovi, dokumentarne serije
Stranica 1 / 50. • Share •
Stranica 1 / 50. • 1, 2, 3 ... 25 ... 50 
Hrvatska traži zvijezdu SHOW
Hrvatska traži zvijezdu je hrvatski natjecateljska emisija "talentiranih" sudionika; hrvatska verzija Pop Idola koja se trenutno emitira na RTL Televiziji. Emitiranje je počelo 2009. godine, a traje i danas. U tijeku je treća sezona, a pobjednici prijašnjih sezona su Bojan Jambrošić i Kim Verson.
Hrvatska traži zvijezdu (skraćeno HTZ), sastoji je od audicija i emisija uživo. Nakon audicija, u kojima žiri bira top 16, kreću emisije uživo. U prvoj emisiji uživo bira se top 10, a kasnije natjecatelji ispadaju jedan po jedan. Emisije uživo ovise isključivo o glasovima publike, osim u prvoj emisiji uživo gdje žiri ipak može odabrati tri natjecatelja (svaki član žirija bira jednog). Zadnja emisija uživo je finalna, a u finalu ostaje dvoje natjecatelja. Emisije uživo se emitiraju petkom u 20:00 na RTL Televiziji u dva djela. Prvi dio traje oko dva do tri sata, dok drugi dio (nakon jednosatne stanke za glasovanje) traje oko pola sata. U tom drugom djelu se bira natjecatelj koji ispada, a ako je finale, onda se u tom djelu bira pobjednik.
Izvor: wikipedija
jel pratite? kakvi su vam kandidati?
Hrvatska traži zvijezdu (skraćeno HTZ), sastoji je od audicija i emisija uživo. Nakon audicija, u kojima žiri bira top 16, kreću emisije uživo. U prvoj emisiji uživo bira se top 10, a kasnije natjecatelji ispadaju jedan po jedan. Emisije uživo ovise isključivo o glasovima publike, osim u prvoj emisiji uživo gdje žiri ipak može odabrati tri natjecatelja (svaki član žirija bira jednog). Zadnja emisija uživo je finalna, a u finalu ostaje dvoje natjecatelja. Emisije uživo se emitiraju petkom u 20:00 na RTL Televiziji u dva djela. Prvi dio traje oko dva do tri sata, dok drugi dio (nakon jednosatne stanke za glasovanje) traje oko pola sata. U tom drugom djelu se bira natjecatelj koji ispada, a ako je finale, onda se u tom djelu bira pobjednik.
Izvor: wikipedija
jel pratite? kakvi su vam kandidati?

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33623
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Re: Hrvatska traži zvijezdu SHOW
ma to je glupost,isto ko i svi takvi show.ovi kod nas,svi če bit zaboravljeni_________________
...U životu uvijek radi ono što želiš, a ljudi? Oni će svakako pričati..

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 29930
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

glupo je što je karla ispala...i ona nikolina..ona mi je bila favorit...
karla je imala najbolji nastup, bar ovo što sam malo vidjela.
ma mislim da oni koji ce se time htjeti zaista baviti - i budu...bez obzira ko ce pobjediti
ma mislim da oni koji ce se time htjeti zaista baviti - i budu...bez obzira ko ce pobjediti

fosforica- Domaćin foruma

- Registriran/a : 13.02.2009
Broj postova: 5686
Reputacija: 1132
Godina imam: 37
Započeo/la tema:

uzalud bacanje novaca a i publika bira,onaj zoran mi je totalno bzvz_________________
...U životu uvijek radi ono što želiš, a ljudi? Oni će svakako pričati..

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 29930
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

fosforica je napisao/la:glupo je što je karla ispala...i ona nikolina..ona mi je bila favorit...
Gledam malo na netu ovaj HTZ, točnije, samo poslušam kako ovi pjevaju, pošto mi je sve drugo, žiri, voditelji, tate, mame, dosadno i čini mi se da najbolji glas ima ona Nikolina, al', kol'ko san skonta, ona je ispala, pa mi više nije zanimljivo...

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Karla ispala? :shock: nemoj zezat. nisam gledao do kraja emisije, samo sam pjesme slusao. ona je bas odlicna bila, ovi su puno losiji od nje bili

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

bilo je to za očekivat.
a fakat je rasturio zadnjom izvedbom.
zoki ce pobjedit...to se zna od prve emisije...heh
a fakat je rasturio zadnjom izvedbom.
zoki ce pobjedit...to se zna od prve emisije...heh

fosforica- Domaćin foruma

- Registriran/a : 13.02.2009
Broj postova: 5686
Reputacija: 1132
Godina imam: 37
Započeo/la tema:

pa to je ok,a pobjednik će bit Zoki,što je isto ok...

Optimyst- Dizajner foruma Opty
(Ljubitelj glazbe i bambusa)
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 3697
Reputacija: 795
Godina imam: 36
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 50. • 1, 2, 3 ... 25 ... 50 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Emisije, reality, show, kvizovi, dokumentarne serije
Stranica 1 / 50.