Zadnji strip koji ste pročitali je...
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Zadnji strip koji ste pročitali je...
Dakle koji ..? I kakav vam je bio? Dajte ocijenu od 1-10

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Zadnji strip koji ste pročitali je...
"Ratnici", maxi Zagor u izdanju Ludensa, tekst Burattini, crtež Prisco, naslovnica Ferri....
Priča tipična za Zagora, karizmatični indijanac Kaimakana okuplja ratoborne ratnike u želji da se riješi bijelog osvajača, ali Burattini je uvijek bio svoj na tom terenu, zanimljiva, dinamična epizoda, mada pati od klišeja, priča 6/10!
Prisco je novi u staffu Zagora, ima stila, ali i pogrešaka koje ubadaju o oči, glavni likovi mu ponekad izgledaju kao karikature, 7/10, kao podstrek za početak!
Naslovnica najlošiji dio priče, Ferri lagano stari i kopira samog sebe! Ocjena 4/10!
Priča tipična za Zagora, karizmatični indijanac Kaimakana okuplja ratoborne ratnike u želji da se riješi bijelog osvajača, ali Burattini je uvijek bio svoj na tom terenu, zanimljiva, dinamična epizoda, mada pati od klišeja, priča 6/10!
Prisco je novi u staffu Zagora, ima stila, ali i pogrešaka koje ubadaju o oči, glavni likovi mu ponekad izgledaju kao karikature, 7/10, kao podstrek za početak!
Naslovnica najlošiji dio priče, Ferri lagano stari i kopira samog sebe! Ocjena 4/10!

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

alan ford, davno davno je to bilo

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Broj postova: 33623
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Manu Lercant, Svagdanja Borba, volum 2!
fenomenalno, kao i prvi dio, nemam što reći, osim pohvaliti i nadati se da će se netko od vas natirati pročitati ovo remek djelo!!

Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

Dakako, dakako... dakle, riječ je o fotografu Marcu (Francuski je strip, dakle, radnja je u Francuskoj)... U volume 1, upoznajemo ga kao nesigurnu osobu koja pati od napadaja tjeskobe, puši travu sa mlađim bratom i pokušava razgladiti odnose s ocem, stvari koje ga muče... Uz to, upoznaje mladu veterinarku sa kojom započinje zajednički život!
U volume 2 Marco je pogođen očevim samoubojstvom, željom žene za dijetetom, za koje nije spreman, te krizom braka kroz koju prolazi njegov brat! Uza sve to, tvornica u kojoj je dugo godina radio njegov otac i svi njegovi prijatelji je pred stečajem i radnicima prijeti otkaz... Puno muka na leđima nesigurne osobe.
U volume 2 Marco je pogođen očevim samoubojstvom, željom žene za dijetetom, za koje nije spreman, te krizom braka kroz koju prolazi njegov brat! Uza sve to, tvornica u kojoj je dugo godina radio njegov otac i svi njegovi prijatelji je pred stečajem i radnicima prijeti otkaz... Puno muka na leđima nesigurne osobe.

Započeo/la tema:

čini se super radnja i super je slika...

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

10/10 svaki dan i moja najveća preporuka...
Uostalom, već sam to rekao za volume 1 ovdje:
http://www.crofriends.com/stripovi-f90/strip-preporuke-t5517.htm?highlight=strip
Uostalom, već sam to rekao za volume 1 ovdje:
http://www.crofriends.com/stripovi-f90/strip-preporuke-t5517.htm?highlight=strip

Započeo/la tema:

ovo me podsjeca na radnju onog tipa iz doba Shakespearea

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.