The Sopranos (TV Series 1999–2007) (Obitelj Soprano)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1. • Share •
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0141842/

The Sopranos je nagrađivana američka dramska TV serija koju je stvorio David Chase a originalno prikazivala mreža HBO. Radnja se bavila šefom njudžerzijske mafije Tonyjem Sopranom i poteškoćama koje je ima pokušavajući uravnotežiti svoj obiteljski život s poslovanjem vlastite zločinačke organizacije. U seriji su, između ostalih, glumili James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco i Michael Imperioli.
Serija se originalno emitirala na HBO-u od 10.1. 1999. do 10.6. 2007, u šest sezona i 86 epizoda.
Seriju je izuzetno hvalila kritika, i navodila kao uzor brojnim suvremenim TV-projektima koji su sliejdili. Također je osvojila brojne nagrade kao 21 Emmy i pet Zlatnih globusa, te bila predmetom brojnih analiza i parodija.
Izvor: wiki
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0141842/

The Sopranos je nagrađivana američka dramska TV serija koju je stvorio David Chase a originalno prikazivala mreža HBO. Radnja se bavila šefom njudžerzijske mafije Tonyjem Sopranom i poteškoćama koje je ima pokušavajući uravnotežiti svoj obiteljski život s poslovanjem vlastite zločinačke organizacije. U seriji su, između ostalih, glumili James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco i Michael Imperioli.
Serija se originalno emitirala na HBO-u od 10.1. 1999. do 10.6. 2007, u šest sezona i 86 epizoda.
Seriju je izuzetno hvalila kritika, i navodila kao uzor brojnim suvremenim TV-projektima koji su sliejdili. Također je osvojila brojne nagrade kao 21 Emmy i pet Zlatnih globusa, te bila predmetom brojnih analiza i parodija.
Izvor: wiki

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: The Sopranos (TV Series 1999–2007) (Obitelj Soprano)
Mafijaši su u seriji prikazani kao čvrsti, snalažljivi i kao poznanici zakona ulice, ali bez formalnog obrazovanja i dubljeg razumijevanja samih sebe i njihova svijeta. Obrazovni i lingvistički nedostaci, posebno Pauliejevi i Christopherovi, često su izvor humora.

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Neki su mafijaši portretirani kao pametni i elokventni, iako se kao takvi čine iznimkama u odnosu na pravilo. Na primjer, Johnny Sack, Ralph Cifaretto i Tony Blundetto iznimno su inteligentni (Blundetto navodno ima kvocijent inteligencije 158) i relativno artikulirani, rijetko čineći izvrtanja, iako je Cifaretto socijalno neprilagođen i netaktičan.

Godeater- Nevina dušica

- Registriran/a : 26.04.2009
Broj postova: 31
Reputacija: 4
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Odlično rečeno!!!!!!!!

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Ja mislim da nisam nikad gledala ovu seriju, možda i jesam ali se uopće ne sjećam radnje.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.