Diskriminacija mladih motorista
Stranica 3 / 4. • Share •
Stranica 3 / 4. •
1, 2, 3, 4 
Re: Diskriminacija mladih motorista
upravo tako, samo je blagajna u pitanju.zrinčica je napisao/la:zakon je takav samo radi dopune blagajne!!!.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Mladi motoristi su najgoriji ljeti !
Voziš auto ravno i onda mladi motoristi se ponašaju ko kamikaze i svejedno unatoč tomu što voziš samo ravno bez skretanja moraš pratiti na sve retrovizore i mrtve kutove ko radar da se netko ne zabi u tebe ko najveća budala. A tek kada skrećeš pogotovo ulijevo u kombinaciji s lijevim pokazivačem budala ko najveća budala ide tebe zaobilaziti tebi lijevom stranom ispred raskrišća i ispred zebre s punim gasom i kak onda nebu bilo mrtvih motorista na cesti ???
Voziš auto ravno i onda mladi motoristi se ponašaju ko kamikaze i svejedno unatoč tomu što voziš samo ravno bez skretanja moraš pratiti na sve retrovizore i mrtve kutove ko radar da se netko ne zabi u tebe ko najveća budala. A tek kada skrećeš pogotovo ulijevo u kombinaciji s lijevim pokazivačem budala ko najveća budala ide tebe zaobilaziti tebi lijevom stranom ispred raskrišća i ispred zebre s punim gasom i kak onda nebu bilo mrtvih motorista na cesti ???

SAS- Junior

- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova: 527
Reputacija: 103
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

jebi ga, tako je kako je, protiv toga ne možeš ništa, osim zabraniti vožnju motorom 

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Kakva diskriminacija?
Jedan od rijetkih pametnih zakona u HR donesen u vrijeme HDZ-a.
Jedan od rijetkih pametnih zakona u HR donesen u vrijeme HDZ-a.

Purgy- Faca foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 12043
Reputacija: 981
Godina imam: 3
Započeo/la tema:

SAS je napisao/la:Mladi motoristi su najgoriji ljeti !
kad jednom sjednes na motor mozda ces imati malo drugaciji pogled
a zbog takvih kao ti koji misle da je dovoljno dati pokazivac, a ne i pogledati mrtve kuteve ti isti mladi motociklisti i ginu

The Guardian- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija: 128
Započeo/la tema:

The Guardian je napisao/la:
kad jednom sjednes na motor mozda ces imati malo drugaciji pogled![]()
a zbog takvih kao ti koji misle da je dovoljno dati pokazivac, a ne i pogledati mrtve kuteve ti isti mladi motociklisti i ginu![]()
meni su motori lijepi divni krasni no nemam potrebe sijediti na motoru i pitat Boga jel mi je ovo poslijednji dan što ću hodati na dvije noge ili ne iako sam vozio prema propisu, ja u 99% slučajeva gledam mrtve kuteve, a 1% ne, i to mi slučajno promakne 1 put ne od 100 puta da što kod većina vozača zna biti i obrnuto, tako da mi to nije nikakva korist
uglavnom negovorim za kulturne motoriste koji znaju pravila i znaju poštovati pravila već ja pričam za one kaj su nemarni, a njih je upravo najviše i ugrožavaju čitav promet pa i ljude na nogostupu jer od siline udarca motor i motociklist može odletijeti ravno na piješačku zonu i još tam nekog pokupiti ni krivog ni dužnog koji nesudjeluje na cesti

SAS- Junior

Započeo/la tema:

Što bi bilo kad bi bilo?
motoristi su ravnpravni učesnici u prometu!
ja ne posjedujem a kategoriju, ali razmišljam o tom da je položim!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

tanuki je napisao/la:Što bi bilo kad bi bilo?
dobro onda pazi da nezavršiš pod kotače od nekog ludog vozača auta/kamiona/kombia ili čak busa imaš izbora za birati

SAS- Junior

Započeo/la tema:

na motoru/skuteru sam zadnjih 16 godina i zamisli ni jednom nisam zavrsio pod kotacima auta/kamiona/kombia

The Guardian- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija: 128
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX je napisao/la:
Popis kategorija:
A1 kategorija:
16 godina,
125 ccm (kubika)
cijena polaganja: 3500 kn
A2
18 godina
250 ccm
4000 kn
A
24 godine
500 i više ccm
5500 kn
Izražene cijene su za polaganje prvi puta i dobna granica da bi se moglo pristupiti polaganju.
Ako sa 16 položiš A1 kategoriju, onda samo za A2 s navršenih 18 godina doplatiš par sati vožnje na 250 ccm,+ ispit (teorija i praktično) i to ne će ispasti 4000 kn.
Isto je i s 500+ccm.
5500 kn će te koštat ako prvi put polažeš za A kategoriju, a imaš navršene 24 godine.
Tendencija je da se mladim motoristima ograniči kubikaža i snaga motocikla, i da postepeno dolaze do iskustva.
Ili sam ja to krifo sfatio?!?!

diabolik.- Domaćin foruma

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 5451
Reputacija: 463
Godina imam: 46
Započeo/la tema:

Stranica 3 / 4. •
1, 2, 3, 4 
Stranica 3 / 4.