Dora
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Emisije, reality, show, kvizovi, dokumentarne serije
Stranica 10 / 10. • Share •
Stranica 10 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dora
THUNDER_DINIX je napisao/la:Adrian je napisao/la:THUNDER_DINIX je napisao/la:upalio tv, vidio neki peško pjeva i odma prebacio. u sta se ta Dora pretvorila
koji?
neam pojma, 1. put sam ga vidio
možda Tihy?

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Iako je pjesma ' Lako je sve' osvojila 32 boda što je bilo i više nego dovoljno za pobjedu, samo dan kasnije već su se pojavile teorije zavjere oko podrijetla pjesme.
Naime, prema brojnim komentarima na blogovima i forumima, autor balade Branimir Mihaljević 'inspiraciju' za pjesmu uzeo je od ruskog pjevača Dima Bilana i njegovog uratka "Belive"
Kao da im i ta optužba za plagijat nije bila dovoljna, forumaši su naveli kako 'Lako je sve' sliči i na još jednu pjesmu. Riječ je o '"Idi'"srpskog rock benda Smak
Evo sve tri pjesme,pa procijenite sami...
Naime, prema brojnim komentarima na blogovima i forumima, autor balade Branimir Mihaljević 'inspiraciju' za pjesmu uzeo je od ruskog pjevača Dima Bilana i njegovog uratka "Belive"
Kao da im i ta optužba za plagijat nije bila dovoljna, forumaši su naveli kako 'Lako je sve' sliči i na još jednu pjesmu. Riječ je o '"Idi'"srpskog rock benda Smak
Evo sve tri pjesme,pa procijenite sami...

Optimyst- Dizajner foruma Opty
(Ljubitelj glazbe i bambusa)
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 3697
Reputacija: 795
Godina imam: 36
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33617
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

joj ja uvijek kažem da ću gledati i saznam u koliko je sati i koji datum i baš taj dan zaboravim na nju i tako mi se desi sa svakim danom i onda mi kasnije frendice moraju puštati pjesme da ja znam koje su bile na dori. kada sam bila mlađa obvezno sam gledala to. a sada mi je tako svjedno jer se oni sam brukaju tu.

Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

od ove godine baš su jadna pravila dore, kao da je htz a ne dora. sve neki nepoznati. definitivno nisam gledao. pročitao sam da je pobijedila neka daria kinzer, a žak izgubio 

Započeo/la tema:

Započeo/la tema:

Stranica 10 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Emisije, reality, show, kvizovi, dokumentarne serije
Stranica 10 / 10.