Ally McBeal (1997–2002)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Ally McBeal (1997–2002)
Ally McBeal (TV Series 1997–2002)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0118254/
Ally McBeal je nagrađivana američka TV serija, koja se emitirala na postaji Fox od 8. rujna 1997. do 20. svibnja 2002. godine. Autor serije je David E. Kelley, koji je također služio kao izvršni producent, uz pomoć Billa D'Ellia. Glavnu ulogu mlade odvjetnice zaposlene u fiktivnom bostonskom uredu "Cage, Fish & Associates" tumačila je Calista Flockhart. Serija prati i živote ostalih odvjetnika čiji su životi i ljubavi ekscentrični, komični i dramatični.

Serija ne obrađuje pravo niti joj je temelj njegovo prakticiranje. Procesi samo služe da na smiješan način dočaraju živote mladih odvjetnika. Na humorističan način, serija prati dogodovštine 28-godišnje odvjetnice, ujedno i glavne junakinje Ally McBeal. Netom izašla iz Harvarda, dobila je posao u odvjetničkoj tvrtki, no nakon nekog vremena, šef ju pokuša napastvovati.
Nakon što višim partnerima obrazloži zlostavljanje, dobije otkaz. Nesretna i uvrijeđena hoda ulicama Bostona, te naleti na starog prijatelja iz harvardskih dana, Richarda Fisha. On joj ponudi posao u svojoj odvjetničkoj tvrtki "Cage, Fish i suradnici". Poznavajući Richardovo (ne)znanje, Ally se dvoumi, te nevoljko pristaje jer joj je posao potreban. No, pravo je iznenađenje čeka u samoj tvrtki kad shvati tko su joj suradnici. Billy Alan Thomas, Allyina ljubav iz tinejdžerskih dana i njegova žena Georgia Thomas, odvjetnici su u tvrtki, zajedno s Johnom Cageom, Richardovim poslovnim partnerom. Cijeloj grupi pripada vrckava i domišljata tajnica Elaine Vassall.
Izvor: wiki
jeste gledali Ally McBeal?
kakva vam je serija?
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0118254/
Ally McBeal je nagrađivana američka TV serija, koja se emitirala na postaji Fox od 8. rujna 1997. do 20. svibnja 2002. godine. Autor serije je David E. Kelley, koji je također služio kao izvršni producent, uz pomoć Billa D'Ellia. Glavnu ulogu mlade odvjetnice zaposlene u fiktivnom bostonskom uredu "Cage, Fish & Associates" tumačila je Calista Flockhart. Serija prati i živote ostalih odvjetnika čiji su životi i ljubavi ekscentrični, komični i dramatični.

Serija ne obrađuje pravo niti joj je temelj njegovo prakticiranje. Procesi samo služe da na smiješan način dočaraju živote mladih odvjetnika. Na humorističan način, serija prati dogodovštine 28-godišnje odvjetnice, ujedno i glavne junakinje Ally McBeal. Netom izašla iz Harvarda, dobila je posao u odvjetničkoj tvrtki, no nakon nekog vremena, šef ju pokuša napastvovati.
Nakon što višim partnerima obrazloži zlostavljanje, dobije otkaz. Nesretna i uvrijeđena hoda ulicama Bostona, te naleti na starog prijatelja iz harvardskih dana, Richarda Fisha. On joj ponudi posao u svojoj odvjetničkoj tvrtki "Cage, Fish i suradnici". Poznavajući Richardovo (ne)znanje, Ally se dvoumi, te nevoljko pristaje jer joj je posao potreban. No, pravo je iznenađenje čeka u samoj tvrtki kad shvati tko su joj suradnici. Billy Alan Thomas, Allyina ljubav iz tinejdžerskih dana i njegova žena Georgia Thomas, odvjetnici su u tvrtki, zajedno s Johnom Cageom, Richardovim poslovnim partnerom. Cijeloj grupi pripada vrckava i domišljata tajnica Elaine Vassall.
Izvor: wiki
jeste gledali Ally McBeal?
kakva vam je serija?

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33617
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Re: Ally McBeal (1997–2002)
gledala sam nekad,luda je serija. fora je

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

nisam gledao,niti mislim

WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma

- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova: 5206
Reputacija: 103
Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

nostromo je napisao/la:nisam gledao,niti mislim
također

House- Manga foruma

Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

OBOŽAVAM ALLY, hehehehehe....

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

ok mi je bila serija. slatka mi je ona onak sva zbunjena.
bittersweet- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 7256
Reputacija: 10
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Solidna serija, za opustit se...

Sinister- Manga foruma

- Registriran/a : 14.01.2009
Broj postova: 6072
Reputacija: 126
Godina imam: 1001
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2.