Liga Prvaka
Stranica 2 / 88. • Share •
Stranica 2 / 88. •
1, 2, 3 ... 45 ... 88 

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12046
Reputacija: 1301
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Liga Prvaka
Barca ipak prima previše, mora to popraviti...
Jer kad napad zablokira, obrana rijetko spašava... A Englezi mogu odigrati presing kojim će sačuvati gol od Messija i ekipe...
Jer kad napad zablokira, obrana rijetko spašava... A Englezi mogu odigrati presing kojim će sačuvati gol od Messija i ekipe...

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

pod ovim 'englezi' vjerojatno mislis na man utd i lpool..a tu je i arsenal kojeg baraca moze dobit..smatram da je roma trebala ic dalje a ne arsenal..sumnjam da ce bizi englesko finale, pa ne moze svake godine

Mass- Faca foruma

Započeo/la tema:

Chelsea?

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

oh..pa potpuno sam zaboravio na njih
slazem se da englezi igraju najjaci nogomet, sto je i ocito..ali nevjerujem da ce oba sudionika finala bit iz engleske
slazem se da englezi igraju najjaci nogomet, sto je i ocito..ali nevjerujem da ce oba sudionika finala bit iz engleske

Mass- Faca foruma

Započeo/la tema:

barca igra ljepo ali u nokaut-fazama moraš znati malo i kurvanjski odigrati i više čuvati svoj gola a Barca uvjek igra otvoreno i nije im obrana baš stabilna. Naravno da bi bilo predivno finale MU-Barca.

interista- Nevina dušica

Broj postova: 107
Reputacija: 1
Godina imam: 53
Započeo/la tema:

Slažem se bilo bi super...prošli put im je Manchester pokazao kako se igra taktički. Barcelona je samo kružila oko gola,dok su ovi zabili i prošli...

Sinister- Manga foruma

- Registriran/a : 14.01.2009
Broj postova: 6072
Reputacija: 126
Godina imam: 1001
Započeo/la tema:

Barca uvjek igra najljepši nogomet ali moraš biti malo mudari ozbiljniju obranu imati za naslove LP. Zato i imaju tek 2 naslova a Englezi sve skupa čitavu hrpu. Znaju igrati na rezultat i taktički se postaviti na takve nokaut utakmice.

interista- Nevina dušica

Broj postova: 107
Reputacija: 1
Godina imam: 53
Započeo/la tema:

Man.Utd.-Porto
Villareala-Arsenal
Liverpool -Chelsea
Barcelona - Bayern
Pobjednik susreta United Porto u polufinalu će dočekati boljeg iz susreta Villareal - Arsenal. U drugom polufinalu sastat će se pobjednik iz susreta Barca - Bayern i Liverpool - Chelsea, s tim da će Barci ili Bayernu biti povjereno domaćinstvo prve utakmice polufinala!
U finalu će se bolji iz polufinala 2 (Barca /Bayern, Liverpool /Chelsea) biti "domaćin" boljem iz polufinala 1 ( United/Porto, Villareal/ Arsenal).
Villareala-Arsenal
Liverpool -Chelsea
Barcelona - Bayern
Pobjednik susreta United Porto u polufinalu će dočekati boljeg iz susreta Villareal - Arsenal. U drugom polufinalu sastat će se pobjednik iz susreta Barca - Bayern i Liverpool - Chelsea, s tim da će Barci ili Bayernu biti povjereno domaćinstvo prve utakmice polufinala!
U finalu će se bolji iz polufinala 2 (Barca /Bayern, Liverpool /Chelsea) biti "domaćin" boljem iz polufinala 1 ( United/Porto, Villareal/ Arsenal).

fernando torres- Junior

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 999
Reputacija: 19
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Mass- Faca foruma

Započeo/la tema: