Grafiti 5 5 1

Grafiti

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Grafiti

Postaj by Luxe on sri ruj 23, 2009 1:53 am

heh nisam skoro skužila super us boje

Luxe
Trajno baniran/a

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 1171
Reputacija Reputacija: 55
Godina imam: 16
Započeo/la tema:
11 / 99911 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by scofield on sri ruj 23, 2009 10:42 am

Pre sam ih crtao.
Sabotaza i montana me najbolje sluzile Very Happy
Mada happyke su super!

scofield
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 22.09.2009
Broj postova: 112
Reputacija Reputacija: 26
Godina imam: 17
Započeo/la tema:
7 / 9997 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by .ForbiddenRose. on ned srp 04, 2010 7:34 pm

Ja ih znam crtat,doduše nisu to oni profi grafiti,al opet ja ih svejedno crtam.Makar samo po bilježnicama.

.ForbiddenRose.
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 03.07.2010
Broj postova: 26
Reputacija Reputacija: 0
Godina imam: 15
Započeo/la tema:
0 / 9990 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha on pon srp 05, 2010 5:49 pm

ne mislim ništa o njima, kad je to prejadno. samo zaglupljuje ljude, non stop pričaju i misle o tome, ne bi ja sada takvo nešto rekla o tome da nemam sliku i priliku doma, a to je moj brat. toliko je posto glup u zadnje vrijeme, samo šara, i priča o tome i sanjari kak će platit negdje za dozvolu da šara po zidu, pa mi dođe priča o nekakvih tegovima, ovom onom, ja blejim. ma ljudi jednostavno puknu kada to počnu raditi. i sada oni grafiti džemo ili kak se zovu, sam te klince tako podpaljuju da imaju još više razloga probijati nam glave s tim glupostima, moj brat je molio moje da ide na to, ali budimo realni mali ima 12 godina pa ne može sam u zagreb, a koda se mojoj mami da njega tamo voditi. pa sada recite da je to normalno. meni nije ni malo. da nije tih grafita, djeca bi bila koliko toliko normalna, i primjetila sam da to jako utječe na ocjene klincima. npr. moj brat je imao jako dobre ocjene do 4. razreda, ali u 5. se srozo, dok su neki u njegovom razredu čak i na popravak otišli, a zašto. zato šta non stop crtaju ta sranja i gube vrijeme na to, a imaju pametnija posla, učiti. ali ne oni su tupi i zaglupljeni s time. ali neka im bude, to im neće pomoć oko škole. tako da ko to pokuša crtat i vidi da mu ide, postane ovisan, naporosto ovisan o tome, a to nije dobro. nemojte sada misliti da ja imam nešto protiv tog i takvih ljudi, nemam, jer bi onda imala neš protiv brata, samo kažem istinu kako je i kako ide s tim grafitima.

Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)
Domaćica foruma Amy  (Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 19357
Reputacija Reputacija: 788
Godina imam: 18
Započeo/la tema:
113 / 999113 / 999

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]