Hulk (2003), The Incredible Hulk (2008)
Stranica 4 / 4. • Share •
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4

GRIZLY- Nevina dušica

- Registriran/a : 23.01.2010
Broj postova: 175
Reputacija: 6
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Re: Hulk (2003), The Incredible Hulk (2008)
Prvi mi je dio bolji jer je onako malo naivan , pun boja, kao da citam oldskul strip. JEdino mi nije jasno odakle mu (kad s eprvi put pretvori) one ljubicaste hlacice XXXXL
I malo mi je bilo bezveze kad su ubacili ona tri psa koja se kasnije takodjer "hulkovski" nabriju (to je ispalo ko iz nekog djecjeg Disneyjevog filma),al ajd. Glazba je savrsena!
Drugi dio iako je nabijen dobrim glumcima jedino cega se sjecam su losi efekti. Hulk je doradjenijeg izgleda i to je jedino mozda malo bolje od prvog dijela,al efekti sve narusavaju. Sta mrzim kad u tim 3d efektima likovi/bica kad negdje skoce imaju neko neprirodno ubrzanje,toliko para spiskaju na te efekte ,a ne znaju korigirat jedinu stvar koja potpuno unisti dojam realnosti.
I malo mi je bilo bezveze kad su ubacili ona tri psa koja se kasnije takodjer "hulkovski" nabriju (to je ispalo ko iz nekog djecjeg Disneyjevog filma),al ajd. Glazba je savrsena!Drugi dio iako je nabijen dobrim glumcima jedino cega se sjecam su losi efekti. Hulk je doradjenijeg izgleda i to je jedino mozda malo bolje od prvog dijela,al efekti sve narusavaju. Sta mrzim kad u tim 3d efektima likovi/bica kad negdje skoce imaju neko neprirodno ubrzanje,toliko para spiskaju na te efekte ,a ne znaju korigirat jedinu stvar koja potpuno unisti dojam realnosti.

harley_quinn- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 28.07.2010
Broj postova: 448
Reputacija: 108
Godina imam: 29
Započeo/la tema:

da, i meni su bezveze ti psi.
ti gledal 3D Hulk? blago tebi. kod nas nemaju 3DF filmovi u kinu. kontam da je to posebni doživljaj gledat 3D film.
ti gledal 3D Hulk? blago tebi. kod nas nemaju 3DF filmovi u kinu. kontam da je to posebni doživljaj gledat 3D film._________________
Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.
Kada mi pričaju iza leđa, znam da sam uvijek korak ispred njih!

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

nisam gledala u 3D-u,nego sam se krivo izrazila,sorry, htjela sam reci CGI tehnologija 
a kod nas ima dosta tih 3D filmova,vecinom su to crtici koje nazalost ne zelim gledat u u kinima jer su sinkronizirani. Ne kazem da su sve hrv sinkronizacije loshe,al ipak su ti crtici radjeni za glumce koji im daju (original) glas. odoh ja u offtopic

a kod nas ima dosta tih 3D filmova,vecinom su to crtici koje nazalost ne zelim gledat u u kinima jer su sinkronizirani. Ne kazem da su sve hrv sinkronizacije loshe,al ipak su ti crtici radjeni za glumce koji im daju (original) glas. odoh ja u offtopic

harley_quinn- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 28.07.2010
Broj postova: 448
Reputacija: 108
Godina imam: 29
Započeo/la tema:

Pogledali upravo Hulk (2003), po ne znam ti nija više koji put ali film me svaki put iznova oduševi. Možda zato što sam ja ljubiteljica nadprirodnih likova koji su prepuni ljubavi i snage... Baš mi se sviđa film. Ima nekoliko klišej scena (borba pasa i Halka, ti psi mi se ni malo ne sviđaju) ali u globalu je film fenomenalan, jedva čekam ponovo pogledati drugi dio koji sam pomalo zaboravila. Nego zna li se izlazili li treći dio i kada?
10/10 ofkors

10/10 ofkors

Započeo/la tema:

to mi je najbolji marvelov film, stvarno odlican. trebamo opet pogledat Incredible Hulk, bice na tv vjerovatno. igrao je prije nekih 2 mj isto koliko se sjecam
edit: borba s psima nikako nije klišej, jedino su to ameri sa svojim domoljubnim preseravanjima
edit: borba s psima nikako nije klišej, jedino su to ameri sa svojim domoljubnim preseravanjima

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33617
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Pa možemo i nabavit, zašto čekat da dođe na tv? Bolje odmah sutra pogledat.

Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33617
Reputacija: 2638
Godina imam: 22