Formula 1
Stranica 23 / 27. • Share •
Stranica 23 / 27. •
1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27 
Re: Formula 1
naravno

Hunnerkongen- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova: 1602
Reputacija: 219
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

Purgy je napisao/la:Ja smatram da nije.
Nimalo.
Znas zasto? Ili će ta kiša morat' bit najavljena prije utrke, što u potpunosti gubi smisao, ili će netko morati odnjeti odluku za umjetnu kišu. I zamisli da nekoga s takvom odlukom zajebe? A zajebali bi barem jednog svaku utrku...
Dakle, bespotrebno.
Pa i cilj je da nekoga zajebe. Onog koji nije bio spreman. I ne bi trebalo uopće biti najavljeno prije treke nego 2 minute prije.
Gost- Gost
Ne shvaćaš...
Uzmimo primjer.
30 krugova prije kraja... Taman se mora ići u box na promjenu guma...
Netko vodi sa 10 sec prednosti, i odlazi u box. Drugi, u tom trenutku ne odlazi u box, i u tom krugu dolazi do obavjesti da će padati umjetna kiša.
Dakle... Drgi neće otići u box, a ovaj koji je bio prvi je popušio 30 sec bezveze.
Znas li ti koji bi to skandali bili?
Uzmimo primjer.
30 krugova prije kraja... Taman se mora ići u box na promjenu guma...
Netko vodi sa 10 sec prednosti, i odlazi u box. Drugi, u tom trenutku ne odlazi u box, i u tom krugu dolazi do obavjesti da će padati umjetna kiša.
Dakle... Drgi neće otići u box, a ovaj koji je bio prvi je popušio 30 sec bezveze.
Znas li ti koji bi to skandali bili?

Purgy- Faca foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 12040
Reputacija: 981
Godina imam: 3
Započeo/la tema:

Čovječe, više od 2 sata je kasnilo danas zbog kiše. I sad mi se više ne da gledat.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33617
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Ja volim gledati formulu 1
miranhrusk- Nevina dušica

- Registriran/a : 21.09.2011
Broj postova: 1
Reputacija: 0
Godina imam: 31
Započeo/la tema:

idem se upucat odma. sad je u tijeku VN Singapura, utrka koju cekam cijelu godinu i ko za k* mi ne radi Osjecka tv i ne mogu gledat

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

Ja sam ju prespavao. Neznam kako sam to mislio da je utrka navečer a ne ujutro.

Hunnerkongen- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova: 1602
Reputacija: 219
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

(Filmofil, kolekcionar)
Započeo/la tema:

Osječka televizija s ponosom objavljuje da će od ovog vikenda ponovno izravno prenositi utrke Formule 1 u sezoni 2012. Prijenosi će počinjati petkom s prva dva treninga, subotom možete pogledati treći trening i kvalifikacije, a nedjeljom utrku, kao i posebne emisije uoči i nakon utrke. Stručni komentatori utrka najbržih bolida u novoj će sezoni biti Neven Novak i Neven Cvijanović.
Formulu 1 će prenositi najgledanije lokalne televizije u Hrvatskoj, a Osječka televizija ostvarila je ekskluzivna prava za emitiranje signala na području digitalne regije D1 (Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i dio Brodsko-posavske županije) s 600.000 potencijalnih gledatelja. Prva ovosezonska utrka, prema službenom rasporedu F1, na programu je od 16. do 18. ožujka 2012. godine u Australiji. izvor: osijek031.com
Formulu 1 će prenositi najgledanije lokalne televizije u Hrvatskoj, a Osječka televizija ostvarila je ekskluzivna prava za emitiranje signala na području digitalne regije D1 (Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i dio Brodsko-posavske županije) s 600.000 potencijalnih gledatelja. Prva ovosezonska utrka, prema službenom rasporedu F1, na programu je od 16. do 18. ožujka 2012. godine u Australiji. izvor: osijek031.com

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Stranica 23 / 27. •
1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27 
Stranica 23 / 27.