Žene za volanom
Stranica 19 / 20. • Share •
Stranica 19 / 20. •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 
Re: Žene za volanom
pa gle, ja ne priznajem podjelu svijeta na muške i ženske-
paće gadi mi se recimo feministički pokret,jer upravo te babe traže razliku, i hoće napraviti obrat uz tvrdnju da su žene superiornije-
da priznajem, kroz povijest, napravljena je velika nepravda ženama, ali isto tako je činjenica da su one to sublimirale i bile vladarice u sjeni
paće gadi mi se recimo feministički pokret,jer upravo te babe traže razliku, i hoće napraviti obrat uz tvrdnju da su žene superiornije-
da priznajem, kroz povijest, napravljena je velika nepravda ženama, ali isto tako je činjenica da su one to sublimirale i bile vladarice u sjeni

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

feministički pokret dovodi cijelu priču do krajnosti i vjeruj mi da se niti meni ne sviđa ta njihova politika ... ponekad mi se samo čini da to njihovo forsiranje i pretjerivanje ponekad samo postiže kontraefekt...
...i ne... žene nisu superiornije...poanta je jednakost i pravednost za sve spolove u svakom aspektu javnog života...bez omalovažavanja na temelju spola...
...a to da su vladale iz sjene...to je činjenica...naučile su biti dobre sve....majke, supruge, radnice, ljubavnice....sve iz sjene...
...i ne... žene nisu superiornije...poanta je jednakost i pravednost za sve spolove u svakom aspektu javnog života...bez omalovažavanja na temelju spola...
...a to da su vladale iz sjene...to je činjenica...naučile su biti dobre sve....majke, supruge, radnice, ljubavnice....sve iz sjene...

blue dolphin- Junior

- Registriran/a : 27.06.2011
Broj postova: 770
Reputacija: 64
Započeo/la tema:

blue dolphin je napisao/la:feministički pokret dovodi cijelu priču do krajnosti i vjeruj mi da se niti meni ne sviđa ta njihova politika ... ponekad mi se samo čini da to njihovo forsiranje i pretjerivanje ponekad samo postiže kontraefekt...
...a to da su vladale iz sjene...to je činjenica...naučile su biti dobre sve....majke, supruge, radnice, ljubavnice....sve iz sjene...![]()
evo ti plusić i pusa,
da nisi tako prokleto mlada, sada bi ti se upucavao

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

ahhh ta mladost...pravo prokletstvo

zahvaljujem (na komplimentu i plusiću)

blue dolphin- Junior

- Registriran/a : 27.06.2011
Broj postova: 770
Reputacija: 64
Započeo/la tema:

Hunnerkongen- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova: 1602
Reputacija: 219
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

eh , tako sam ja izgledao kad sam po prvi puta sjeo za volan kombi vozila ...
jebiga prvi put auto van gabarita na koje sam navikao , dobro ne baš tako ali moram priznati da sam se u jenom trenutku pogubio , mali mi je i falio unutranji tretrovizor , kojeg da ima ali na njega ništa ne vidiš jel su mu zadnja vrata plehnata , pa ne vidiš iza kombija ...
eto baš je bilo nešto nalik ovome , dosta slično ....
zajebavali su me skoro mjesec dana da če umjeto ono kartice opasnosti koju svako vozili koje prevozi opasni teret mora imati sa UN brojem , napraviti ......
.....marko za volanom ...
jebiga prvi put auto van gabarita na koje sam navikao , dobro ne baš tako ali moram priznati da sam se u jenom trenutku pogubio , mali mi je i falio unutranji tretrovizor , kojeg da ima ali na njega ništa ne vidiš jel su mu zadnja vrata plehnata , pa ne vidiš iza kombija ...
eto baš je bilo nešto nalik ovome , dosta slično ....
zajebavali su me skoro mjesec dana da če umjeto ono kartice opasnosti koju svako vozili koje prevozi opasni teret mora imati sa UN brojem , napraviti ......
.....marko za volanom ...

marko- Docent foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 10801
Reputacija: 489
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Ja vozim ko zmaj 

sunce- Junior

- Registriran/a : 01.01.2012
Broj postova: 962
Reputacija: 51
Započeo/la tema:

Neu je napisao/la:što mislite o ženama kao vozačima?
vecina ih je katastrofa, dosta njih kada su dobile vozacku misle da su kraljice ulica i cesta, nece propuste nikoga ispred sebe, voze se do debili itd, a ima i onih normalnih koje se voze i pristojno, normalnom brzinom, pustaju aute ispred sebe itd, a ima i one koje obozavam vidjet po cesti koje se voze malo brze al ih ne vidim bas previse takvih.
Sve u svemu , od 100 zenskih vozacica 80 su ajme majko , ugrozavaju i sebe a i druge, 10 posto su bolje cak i od neke muske populacije koje kada vidim neugodno mi rec da sam musko, a ovih 10 zadnjih posto su po mom ukusu hehehe

spaljo- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 11.01.2012
Broj postova: 1028
Reputacija: 106
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

zrine89- Inžinjer foruma

- Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova: 8148
Reputacija: 159
Godina imam: 1
Započeo/la tema:

sprdačina ......
ovako da ponovim ,više pizdarija i opasnosti na cesti sam imao sa muškim vozačima nego li sa ženskim ......
ovako da ponovim ,više pizdarija i opasnosti na cesti sam imao sa muškim vozačima nego li sa ženskim ......

marko- Docent foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 10801
Reputacija: 489
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Stranica 19 / 20. •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 
Stranica 19 / 20.