Najveća brzina kojom ste vozili
Stranica 22 / 22. • Share •
Stranica 22 / 22. •
1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Najveća brzina kojom ste vozili
za divno čudo, moram se složiti s mrkecom-
da poznajem neke ljude- policajce- koji su mi rekl da imaju naredbu¨, da ne diraju traktoriste,
pa tako traktor po noći , plicija neće isključiti iz prometa, mada mu škilji samo jedno svjetlo.
ali tebi kao vozaću- čim te zaustave- naći će razlog da te kazne i popune državni buđet.
jer jednostavno je nemoguće da voziš auto. a da nisi u pekršaju!
da poznajem neke ljude- policajce- koji su mi rekl da imaju naredbu¨, da ne diraju traktoriste,
pa tako traktor po noći , plicija neće isključiti iz prometa, mada mu škilji samo jedno svjetlo.
ali tebi kao vozaću- čim te zaustave- naći će razlog da te kazne i popune državni buđet.
jer jednostavno je nemoguće da voziš auto. a da nisi u pekršaju!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

marko upravo tako
@tanuki vidiš da opet trkeljaš gluposti iako u tvojem postu ima istine vezano za traktoriste ali za ispravne traktoriste ili barem one koji vizualno izgledaju ispravni, znači signalizacija da radi , ja sam na cesti sa traktorom doslovno svaki dan te dobro znam da mi je glavna stavka da mi je signalizacija ispravna kako zbog drugih ali prvenstveno zbog mene....
možda tamo u tvojem kraju se i progledava na neispravnu instalaciju ali u mojem kraju baš i ne a pogotovo na prometnim ulicama i županijskim cestama.
@tanuki vidiš da opet trkeljaš gluposti iako u tvojem postu ima istine vezano za traktoriste ali za ispravne traktoriste ili barem one koji vizualno izgledaju ispravni, znači signalizacija da radi , ja sam na cesti sa traktorom doslovno svaki dan te dobro znam da mi je glavna stavka da mi je signalizacija ispravna kako zbog drugih ali prvenstveno zbog mene....
možda tamo u tvojem kraju se i progledava na neispravnu instalaciju ali u mojem kraju baš i ne a pogotovo na prometnim ulicama i županijskim cestama.

FALKON 2- Dipl.ing.foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 9939
Reputacija: 374
Godina imam: 35
Započeo/la tema:

ma niti na jednoj , moraš imati svetla , žmigavce , da normalno rade , normalno ako oni postoje na traktoru ........
jel sam znao vidjeti i traktore bez signalizacije ,koji baš menaju farove , zadnje svetla ali svako onda ima trokut iza obješen ...
kolko sam primjetio vozeči se po slavonije manje više svi koji nemaju signalizaciju , obavezno upozoravaju rukama svoje namjere .
malo smješno kad krenu mahati ali u principu funkcionalno ........
znam kaj oče .......
jel sam znao vidjeti i traktore bez signalizacije ,koji baš menaju farove , zadnje svetla ali svako onda ima trokut iza obješen ...
kolko sam primjetio vozeči se po slavonije manje više svi koji nemaju signalizaciju , obavezno upozoravaju rukama svoje namjere .
malo smješno kad krenu mahati ali u principu funkcionalno ........
znam kaj oče .......

marko- Docent foruma

Broj postova: 10801
Reputacija: 489
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

U slavonije je sada to pooštrito i traži se signalizacija pa čak ako se radi o traktoru da posjeduje rotacijsko upozoravajuće svjetlo...... jest da se policajci nemogu dogovoriti dali i kada mora biti upaljeno ali to je već druga priča
a iskreno tqakvi bez signalizacije smetaju i mene kao vozača traktora kao i druge vozače koji su u automobilu, jer s obzirom da sam u većini slučajeva "pod teretom" tako da takvo signaliziranje ili nikakvo dovodi i mene u opasnost zajedno sa tim vozačem.
a iskreno tqakvi bez signalizacije smetaju i mene kao vozača traktora kao i druge vozače koji su u automobilu, jer s obzirom da sam u većini slučajeva "pod teretom" tako da takvo signaliziranje ili nikakvo dovodi i mene u opasnost zajedno sa tim vozačem.

Započeo/la tema:

ali falki ima takvih traktora koji broje i po 30 godina koji u principu su trebali biti več van upotrebe a peljaju se po cesti ......
nemaju signalizacije , ali ljudi koji ih voze mašu rukama , upozoravaju
nemaju signalizacije , ali ljudi koji ih voze mašu rukama , upozoravaju

marko- Docent foruma

Započeo/la tema:

znam da ima ali i ti mogu riješiti svjetla i ostalo jer to svatko može čak i sma napraviti uz par žica i kompletom svjetala.

Započeo/la tema:

FALKON 2 je napisao/la:znam da ima ali i ti mogu riješiti svjetla i ostalo jer to svatko može čak i sma napraviti uz par žica i kompletom svjetala.
stvaro si seronja, komentiraš nešto o čemu nemaš blage veze!
promet na cesti je reguliran zkonom!
traktor na cesti mora biti registriran i osiguran, ako se ja u njega zabijem kad on pijan sa svojim trktorćem izlazi na cestu,ja bi trebao dobiti odštetu-ali jebiga- ako nije kasko- tko te jebe!
dakle pojasni malo svoe teze!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

A šta sam ja tu pogrešno napisao,
ako itko sere to si ti ovdje jer nisi pročitao komplet što je pisano nego vadiš natuknice......
loš ti je plovak za pecanje jer mene nebudeš tako lako navukao na svoj nivo razmišljanja i "polemike"
po pitanju toga oko registracije i signalizacije više znam nego što ćeš ti znati bez obzira što si stariji od mene, jer za tvoju informaciju imam 8 prometala koji su registrirani i osigurani i ja osobno im održavam signalizaciju ispravnu tako da
u skokovima
ako itko sere to si ti ovdje jer nisi pročitao komplet što je pisano nego vadiš natuknice......
loš ti je plovak za pecanje jer mene nebudeš tako lako navukao na svoj nivo razmišljanja i "polemike"
po pitanju toga oko registracije i signalizacije više znam nego što ćeš ti znati bez obzira što si stariji od mene, jer za tvoju informaciju imam 8 prometala koji su registrirani i osigurani i ja osobno im održavam signalizaciju ispravnu tako da
u skokovima

Započeo/la tema:

tanuki je napisao/la:FALKON 2 je napisao/la:znam da ima ali i ti mogu riješiti svjetla i ostalo jer to svatko može čak i sma napraviti uz par žica i kompletom svjetala.
stvaro si seronja, komentiraš nešto o čemu nemaš blage veze!
promet na cesti je reguliran zkonom!
pa kaj nije više reguliran pametnim promišljanjem , znaš ono
" vruče mi je , pa kaj onda ako je crveno , prođem " ..............

marko- Docent foruma

Započeo/la tema:

Stranica 22 / 22. •
1 ... 12 ... 20, 21, 22
Stranica 22 / 22.