Bez muza s 14-ero djece
Stranica 1 / 1. • Share •
Bez muza s 14-ero djece
Nadya Suleman, koja je nedavno rodila osmorke, živi u trosobnom stanu sa svojim mnogobrojnim potomstvom i roditeljima. Očajnički treba novac, pa je odlučila unovčiti svoju priču, a mediji se za nju već trgaju. Video!
Nadya Suleman, žena koja je nedavno postala majka osmero djece, šest dječaka i dviju djevojčica, odlučila je medijima prodati prava na svoju životnu priču. Ova 33-godišnjakinja iz Kalifornije samohrana je majka 14 djece.
Naime već ima šestero djece, a sada je dobila osmorke. Umjetnoj oplodnji se nije podvrgla zbog neplodnosti nego zato jer jednostavno voli djecu.
Za intervju s njom trenutno se bore Oprah, Katie Couric i Diane Sawyer, a samohrana majka se nada da će gostovanjem kod jedne od televizijskih zvijezda zaraditi bar dva milijuna dolara.
Nadya trenutno živi u trosobnom stanu u okolici Los Angelesa s 14 djece i svojim roditeljima, koji su nakon što su zapali u financijske probleme morali prodati kuću.
Govorka se kako je otvorena i za reklamne ponude, te ne bi imala ništa protiv karijere TV-stručnjaka za njegu djece.
Njen slučaj pokrenuo je brojne rasprave. Mnogi se pitaju kako je majci šestero djece, bez provjere psihičkog i zdravstvenog stanja, dopušteno da se podvrgne ovakvom postupku.
Meni su ovakve zene katastrofa.jadna ta djeca sta im moze pruzit u zivotu....samo sirotinju je rodila i sad pate svi skupa....

mrkyblu- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 1544
Reputacija: 40
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Re: Bez muza s 14-ero djece
Prežalosno mi je kad neko rodi toliko djece i onda se ne brine o njima. čemu uopče i rađati toliko? pa nismo mi ljudi psi ili mačke da ih rađamo u velikom broju

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

glupo roditi toliko i onda spajati kraj s krajem, mogla je roditi jedno i omogućiti mu maksimalno što može od života, to bi bila prava ljubav prema djeci
i ne kužim to - voli djecu, kad budu odrasli više ih neće voljeti?!
kad imaš svoje dijete to je tvoje dijete i kad ono bude imalo 60 godina
i ne kužim to - voli djecu, kad budu odrasli više ih neće voljeti?!
kad imaš svoje dijete to je tvoje dijete i kad ono bude imalo 60 godina

stidljiva ljubičica- Jako aktivni forumaš

- Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova: 2065
Reputacija: 80
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

Ljudi bi nekad trebali pogledati malo dalje od svoga nosa...

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

neki idu iz krajnosti u krajnostdjeca su blagoslov al toliko djece a nemožeš im pružit ono osnovno...

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
Broj postova: 29929
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

^^i onda se takve majke žale kako nemaju s čim prehraniti djecu,samo malo,ZAŠTO su toliko njih rodile? to je pretjerivanje

Neu- CroFriends gazdarica

Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

radjaju, a ne razmisljaju o buducnosti i prehranjivanju te djece. neodgovorno

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33617