Posvajanje
Stranica 1 / 8. • Share •
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Posvajanje
Što mislite o posvajanju djece...Da imate mogucnosti dali biste posvojili dijete i mislite li da je nas zakon prerigorozan prema onima koji zele posvojiti dijete....?mislite li da se posvojeno dijete moze voljeti kao vlastito...?
Ja bi posvojila da mogu i mislim da je to vrlo plemenito.Mislim da se posvojena djeca mogu voljeti kao i vlastita i mislim da zakon o posvajanju treba promjeniti i pomoci onima koji zele posvojiti djete.....
Ja bi posvojila da mogu i mislim da je to vrlo plemenito.Mislim da se posvojena djeca mogu voljeti kao i vlastita i mislim da zakon o posvajanju treba promjeniti i pomoci onima koji zele posvojiti djete.....

mrkyblu- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 1544
Reputacija: 40
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Re: Posvajanje
ako ne bi mogla imati svoje,onda bih posvojila definitivno jednu malenu bebicu 
ne znam dal se posvojedno može voliti kao vlastito...
ali znam da neke žeen koje jako žele imati djecu nažalost ne mogu,a neke žene rode i onda odbace svoje djete...
to je baš grozno

ne znam dal se posvojedno može voliti kao vlastito...
ali znam da neke žeen koje jako žele imati djecu nažalost ne mogu,a neke žene rode i onda odbace svoje djete...
to je baš grozno

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

slazem se da je grozno kad zena nakon poroda napusti svoje dijete .....ili mu naudi....prestrasno....

mrkyblu- Aktivni forumaš

Započeo/la tema:

Posvojeno dijete se može voljeti kao i vlastito. Mislim da zakon po pitanju posvajanja treba mijenjati, jer mnoga mala djeca ni kriva ni dužna provode najnježnije godine u ustanovama jer ih se biološki roditelji ne žele odreći, nego ih dođu posjetiti svakih nekoliko mjeseci - formalno, tek toliko da ne izgube pravo roditeljstva nad tom djecom, a dotle parovi koji nemaju vlastite djece čćekaju godinama na red kako bi posvojili dijete, a oni su im spremni pružiti sve što u domu nemaju i što im biološki roditelji spomenutog tipa nisu u stanju pružiti.

ylangylang- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova: 280
Reputacija: 0
Godina imam: 47
Započeo/la tema:

mrkyblu- Aktivni forumaš

Započeo/la tema:

mrkyblu je napisao/la:slazem se da je grozno kad zena nakon poroda napusti svoje dijete .....ili mu naudi....prestrasno....

House- Manga foruma

- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 6747
Reputacija: 434
Započeo/la tema:

bbi, posvojila bi, naravno... Hrvatske zakone treba hitno mjenjati, ta papirologija i cijela procedura je ubitacno duga... A dijece kojima je prijeko potreban dom i ljubav nazalost ima jako puno. Moja sestricna zivi u juznoj Americi... ima nase drzavljanstvo i htjela je posvojiti nase dijete. Nakon nekog vremena je odustala kad je vidila gdje to sve ide.. papir jedan, papir drugi... provjera ova, ona... ambasada.. veleposlanstva, izjave... Otisla je u Kolumbiju (muz joj dobio posao tamo na godinu dana) i u roku od tri mjeseca su usvojili curicu od 9 mjeseci. Sad je to djevojcica od 4 godine...

nana_du- Nevina dušica

- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 236
Godina imam: 33
Započeo/la tema:

svaka cast.......a curici :pusa:

mrkyblu- Aktivni forumaš

Započeo/la tema:

svaka čast sestrični

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

mrkyblu je napisao/la:sto mislite o posvajanju djece...Da imate mogucnosti dali biste posvojili dijete i mislite li da je nas zakon prerigorozan prema onima koji zele posvojiti dijete....?mislite li da se posvojeno dijete moze voljeti kao vlastito...?
da mislim da bi da imam mogučnosti.... i mislim da bi ga volio i trudio se isko kao i za vlastito.....
ali da socijalne službe pretjeruju kod usvajanja to je koma... pa kakve osobe imaju djecu pa nitko ništa ne pita.... a kad želiš usvojiti tko te....

Objektivni- Nevina dušica

- Registriran/a : 10.03.2009
Broj postova: 26
Godina imam: 41
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Stranica 1 / 8.