Koji fotić koristitite?
Stranica 9 / 9. • Share •
Stranica 9 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Koji fotić koristitite?
za 2 tjedna-
tri najviše planine Balkana: Rilu (Musala - 2925 m) i Pirin (Vihren - 2914 m) - Bugarska i Olimp (Mitikas - 2917 m) - Grčka.
tri najviše planine Balkana: Rilu (Musala - 2925 m) i Pirin (Vihren - 2914 m) - Bugarska i Olimp (Mitikas - 2917 m) - Grčka.

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16385
Reputacija: 1093
Započeo/la tema:

tanuki je napisao/la:ali mobitel nemože biti fotoaparat!
može...Samsung W880 !
doduše ja imam K850i s ručnim podešavanjem svega u kameri i veoma sam zadovoljan...imo sam i C905 i bio još zadovoljniji al sam osto bez njega...(čitaj ukreden)

zagi988- Junior

- Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova: 585
Reputacija: 156
Godina imam: 17
Započeo/la tema:

obicno koristim

a tu i tamo posluzi i mali

kod maloga slike ispadaju sasvim zadovoljavajuce, a kod DSLR-a se nema sta pricati o kvaliteti slika, ipak i on ima dvije zamjerke, nema live preview i podosta slab blic za slikanje po mraku.

a tu i tamo posluzi i mali

kod maloga slike ispadaju sasvim zadovoljavajuce, a kod DSLR-a se nema sta pricati o kvaliteti slika, ipak i on ima dvije zamjerke, nema live preview i podosta slab blic za slikanje po mraku.

The Guardian- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija: 128
Započeo/la tema:

je*es live view!
sta ce ti to osim za snimat videa??

ja imam ovo cudo i prezadovoljan sam, još da mi je neki recimo 18-135 ili 18-200 objektiv umjesto ovog i bio bi presretan
blic je jak ko sam vrag, osobito u kombinaciji s višim ISO-om
na 20-ak metara je sposoban osvijetlil zid 5-erokatnice dok je ISO na 1600 i shutter na 1/10 sec a blenda na f/3.5

ja imam ovo cudo i prezadovoljan sam, još da mi je neki recimo 18-135 ili 18-200 objektiv umjesto ovog i bio bi presretan
blic je jak ko sam vrag, osobito u kombinaciji s višim ISO-om
na 20-ak metara je sposoban osvijetlil zid 5-erokatnice dok je ISO na 1600 i shutter na 1/10 sec a blenda na f/3.5

zagi988- Junior

- Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova: 585
Reputacija: 156
Godina imam: 17
Započeo/la tema:

zagi988 je napisao/la:je*es live view!
ponekad bi ga uzeo kada idem motorom negdje, i onda jebe sta kada hoces nesto slikat moras skidati kacigu, i to je jedan od glavnih razloga sta sam uzeo ovog malog.

The Guardian- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija: 128
Započeo/la tema:

Do prije par dana sam koristio ovaj fotoaparat.
Od jučer imam kodak m575 i nisam zadovoljan njegovim slikama.Uopće nije važno koliko ima piksela jer mobitel od 500 kuna ima oštrije i bojom bogatije slike.I uopće se ne može mjeriti sa sony dcs s730.

Od jučer imam kodak m575 i nisam zadovoljan njegovim slikama.Uopće nije važno koliko ima piksela jer mobitel od 500 kuna ima oštrije i bojom bogatije slike.I uopće se ne može mjeriti sa sony dcs s730.

Weekend_Warrior- Nevina dušica

- Registriran/a : 27.02.2011
Broj postova: 111
Reputacija: 61
Godina imam: 33
Započeo/la tema:

za koliko bi ja mogla svoj prodat? kupila bi novi, bolji.Neu je napisao/la:Imam sony-ev digitrani fotić ,7.2 mega pixela.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70681
Reputacija: 3693
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Neu je napisao/la:za koliko bi ja mogla svoj prodat? kupila bi novi, bolji.Neu je napisao/la:Imam sony-ev digitrani fotić ,7.2 mega pixela.
za nikolko neu-
kao prvo-
7,2 mp je još uvijek zadovoljavajuća kolićina pikselića,
a stara tehnologija može biti i daleko bolja od novije-
dakle neu- ti svoj stari još uvijek nisi dovoljno izrajbala da bi mogla ustanoviti da ti treba bolji-
da ti to slikovito usredim sa sportom-
ako počinješ skijati - glupo je dati 2000 kn za skije-
kupiš za 500 kn- i kad naučiš osnove i oslobodiš se straha onda ideš dalje!
što za tebe znaći novi , bolji fotić kada mogučnosti ovog kojeg imaš nisi iskoristila ni 5%

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16385
Reputacija: 1093
Započeo/la tema:

Stranica 9 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 9 / 9.