Cristiano Ronaldo
Stranica 1 / 6. • Share •
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, poznat kao Cristiano Ronaldo (Funchal, 5. veljače 1985.) portugalski je nogometaš, član madridskog Reala. Reprezentativac je i kapetan Portugala te dobitnik Zlatne lopte i FIFA-ine nagrade za nogometaša godine za 2008. godinu.
Kao mladić počeo je u malom klubu Andorinha, gdje je igrao dvije godine da bi 1995. otišao u Nacional. Godine 1997. Ronaldo je stigao u redove portugalskog giganta Sportinga, da bi 2003. njegov talent primjetio trener Manchester Uniteda Alex Ferguson, tako da Ronaldo sa samo 18 godina odlazi na Otok u transferu vrijednom 12,24 milijuna funta. U narednoj sezoni osvojio je i svoj prvi trofej, FA kup, a s reprezentacijom Portugala nastupio je u finalu Europskog prvenstva 2004. Na tom turniru je postigao i svoj prvi pogodak za izabranu vrstu.
Godine 2008. Ronaldo je s Manchester Unitedom osvojio Ligu prvaka te je proglašen igračem turnira iako je u finalu promašio jedanaesterac. Također je s 8 pogodaka bio najbolji strijelac ovog natjecanja. Iste godine je osvojio nagradu za FIFA-inog igrača godine. Johan Cruyff je izjavio da su George Best i Denis Law bili odlični igrači Manchester Uniteda, ali da je Ronaldo bolji od obadvojice
Izvor: wiki

Kao mladić počeo je u malom klubu Andorinha, gdje je igrao dvije godine da bi 1995. otišao u Nacional. Godine 1997. Ronaldo je stigao u redove portugalskog giganta Sportinga, da bi 2003. njegov talent primjetio trener Manchester Uniteda Alex Ferguson, tako da Ronaldo sa samo 18 godina odlazi na Otok u transferu vrijednom 12,24 milijuna funta. U narednoj sezoni osvojio je i svoj prvi trofej, FA kup, a s reprezentacijom Portugala nastupio je u finalu Europskog prvenstva 2004. Na tom turniru je postigao i svoj prvi pogodak za izabranu vrstu.
Godine 2008. Ronaldo je s Manchester Unitedom osvojio Ligu prvaka te je proglašen igračem turnira iako je u finalu promašio jedanaesterac. Također je s 8 pogodaka bio najbolji strijelac ovog natjecanja. Iste godine je osvojio nagradu za FIFA-inog igrača godine. Johan Cruyff je izjavio da su George Best i Denis Law bili odlični igrači Manchester Uniteda, ali da je Ronaldo bolji od obadvojice
Izvor: wiki

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 29929
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

Re: Cristiano Ronaldo
nije loš
vanessastjepa- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova: 386
Reputacija: 3
Započeo/la tema:

ajme..riga mi se kad ga vidim po igralistu kako trckara..ko neka curica, preumisljen je lik, ne svidja mi se njego stav prema nogometu..inace je hot 

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12046
Reputacija: 1301
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

dobar igrač,suzdržat ću se od vrijeđanja zbog par navijača manchestera ovdje

gio_deluxe- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova: 4997
Reputacija: 228
Godina imam: 31
Započeo/la tema:

dobar igrač,meni jedan od najboljih..
Gabrijel- Domaćin foruma Gaby

- Registriran/a : 11.02.2009
Broj postova: 14628
Reputacija: 940
Započeo/la tema:

meni je gadan i izgleda ko pubertetlija

Neu- CroFriends gazdarica

Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

. maneken .................

marko- Docent foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 10801
Reputacija: 489
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Lik igra dobro nogomet, zna dosta trikova, nevolim stav njegov prema nogometu- maneken i na terenu

franja- Upravo mi ošla nevinost

- Registriran/a : 29.12.2008
Broj postova: 411
Reputacija: 12
Godina imam: 20
Započeo/la tema:

maneken je ... nesviđa mi se ..........
ali je činjenica da je jedno od jaboljih desnih krila svijeta .........
ali svejedno ........... maneken .............
ali je činjenica da je jedno od jaboljih desnih krila svijeta .........
ali svejedno ........... maneken .............

marko- Docent foruma

- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova: 10801
Reputacija: 489
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

nije on loš izgledom al licka se do bola 

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
Broj postova: 29929