Inteligencija djece
Stranica 1 / 1. • Share •
Inteligencija djece
Mnogi su stručnjaci sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih naraštaja, ali se u životu i međusobnim odnosima nekako ne snalaze.
Šta mislite o tome?
Šta mislite o tome?
Zadnja promjena: Neukrotiva; pet lis 09, 2009 2:19 am; ukupno mijenjano 1 put.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Inteligencija djece
Sve ovo je istina samo je problem sto danas malo tko se drzi toga.rijetkotko ce zabraniti djeci da gleda neki crtani lil da igra neku igricu pogotovo ako je to sada hit......djeca odrastaju uz digimone , pokemone, i takve grozote i imitiraju ih u vrticima i skolama.....a porast nasilne djece nikoga nebrine dok nije ugrozeno bas njegovo dijete.zalosno

mrkyblu- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 1544
Reputacija: 40
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

djeca odsrataju uz tehniku sve više i više

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Neukrotiva je napisao/la:Mnogi su stručnjaci sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih naraštaja, ali se u životu i međusobnim odnosima nekako ne snalaze.Šta mislite o tome?
Očito nisu inteligentniji.

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

eva kant- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova: 13322
Reputacija: 1022
Godina imam: 42
Započeo/la tema:

današnja djeca su puno inteligentnija nego od prijašnjih naraštaja, sigurno
bilo bi jadno i žalosno da nisu, jer bi onda svit skroz otiša kvragu, a na dobrom je putu da i ode tamo
ponekad ostanen zaprepaštena izjavama i razmišljanjima današnje dice, od njih se puno može naučiti jer su neiskvarena i čista, jer su iskrena, kažu ono što misle i ono što je
dovoljno je pročitati na netu neke mudre izreke današnje dice i sve je jasno
a kako san profesorica u osnovnoj školi, s punom odgovornošću potpisujem da su današnja dica inteligentnija nego prijašnji naraštaj
a snalaženje u odnosima s drugima i u životu nema veze s inteligencijom u ovom smislu
možeš biti i te kako pametan, pa se ne snalaziš dobro u životu
to su onda neke druge stvari u pitanju...iskustvo, strah, razočarenje i još puno toga
bilo bi jadno i žalosno da nisu, jer bi onda svit skroz otiša kvragu, a na dobrom je putu da i ode tamo
ponekad ostanen zaprepaštena izjavama i razmišljanjima današnje dice, od njih se puno može naučiti jer su neiskvarena i čista, jer su iskrena, kažu ono što misle i ono što je
dovoljno je pročitati na netu neke mudre izreke današnje dice i sve je jasno
a kako san profesorica u osnovnoj školi, s punom odgovornošću potpisujem da su današnja dica inteligentnija nego prijašnji naraštaj
a snalaženje u odnosima s drugima i u životu nema veze s inteligencijom u ovom smislu
možeš biti i te kako pametan, pa se ne snalaziš dobro u životu
to su onda neke druge stvari u pitanju...iskustvo, strah, razočarenje i još puno toga

Layla- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 29.09.2009
Broj postova: 1497
Reputacija: 313
Godina imam: 37
Započeo/la tema:

Prirodna ili literarna inteligencija djece. Na forumu/ima vidim mladež koja je izuzetno inteligentna.

Neukrotivi pastuh- Inžinjer foruma

- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova: 8159
Reputacija: 280
Godina imam: 43
Započeo/la tema:

jeste li već primijetili nesrazmjer u broju inteligentne djece i broju inteligentnih roditelja?
da uvodna postavka stoji, danas bi živjeli u drukčijem društvu nego ovom.
da uvodna postavka stoji, danas bi živjeli u drukčijem društvu nego ovom.

minutus- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova: 1363
Reputacija: 245
Godina imam: 58
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 1.