Zaštita djece kad su na netu
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Zaštita djece kad su na netu
istina 
ne netu nikad ne znas s kim razgovaras, odnosno tko je "s druge strane linije"

ne netu nikad ne znas s kim razgovaras, odnosno tko je "s druge strane linije"

THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova: 33617
Reputacija: 2638
Godina imam: 22
Započeo/la tema:

Ja sam vrlo liberalan roditelj, dogovaram se sa svojom djecom,pomažem im donositi neke odluke,prihvačam uvijek njihove odluke i poštujem,ali isto tako postoji nekoliko stvari o kojima ne rasprvljamo jer smatram da su to neke odluke koje mora roditelj donijeti sam a ne uz savjetovanje sa djetetom.Jedna od tih je net.Osim rada na kompjuteru i vježbanja za potrebe informatike moja kčer(12 god) može samo igrati igrice i pretraživati net uz moju prisutnost.

evitaa- Forumsko laprdalo

- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova: 13369
Reputacija: 1124
Godina imam: 40
Započeo/la tema:

evitaa je napisao/la:Ja sam vrlo liberalan roditelj, dogovaram se sa svojom djecom,pomažem im donositi neke odluke,prihvačam uvijek njihove odluke i poštujem,ali isto tako postoji nekoliko stvari o kojima ne rasprvljamo jer smatram da su to neke odluke koje mora roditelj donijeti sam a ne uz savjetovanje sa djetetom.Jedna od tih je net.Osim rada na kompjuteru i vježbanja za potrebe informatike moja kčer(12 god) može samo igrati igrice i pretraživati net uz moju prisutnost.
Evita...slažem se....ja sam svojoj instalirao na komp..."roditeljsku zaštitu" tako da ne može otvarati nepočudne stranice

walter- Manga foruma

- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova: 6455
Reputacija: 579
Godina imam: 43
Započeo/la tema:

Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.