Roditeljski autoritet
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Roditeljski autoritet
Dali imate dijete?
Ako imate imate ,kako ste ga stekli?
Za one koji nemaju-šta mislite kakav ćete autoritet imat?
Ako imate imate ,kako ste ga stekli?
Za one koji nemaju-šta mislite kakav ćete autoritet imat?
Zadnja promjena: Neukrotiva; pon lip 22, 2009 9:04 am; ukupno mijenjano 1 put.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Roditeljski autoritet
imam dvoje djece i imam i autoritet nad njima.Nije bilo lako to postici no uz puno truda sve se isplatilo.Trba biti dosljedan u svojim odlukama nemjenjati misljenja i pravila malo malo , nepopustati im kada se donese odluka, puno razgovora , njeznsti i rada s djecom.Nije jednostavno biti roditelj i steci autoritet ali mislim da ako nemas autoritet nad djetetom zivot vam je jos tezi

mrkyblu- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 1544
Reputacija: 40
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

^^
nema mi ništa gore, nego kad vidim djete u trgovini koje se dreći zbog nekupljenje igraćke- djeca su inteligentnija nego što mi pretpostavljamo- pokušavaju iskoristiti roditeljske nedosljednosti maksimalno u svoju korist!
autoritet se ne ući iz knjiga- samo dosljednost prema dijetetu od samog rođenja pribavit će vam autoritet!
nema mi ništa gore, nego kad vidim djete u trgovini koje se dreći zbog nekupljenje igraćke- djeca su inteligentnija nego što mi pretpostavljamo- pokušavaju iskoristiti roditeljske nedosljednosti maksimalno u svoju korist!autoritet se ne ući iz knjiga- samo dosljednost prema dijetetu od samog rođenja pribavit će vam autoritet!

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

mrky,slažem se,sa svakom tvojom rečenicom!
nije to lako i treba truda i volje
nije to lako i treba truda i volje

Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, zlopamtilo)
Broj postova: 29929
Reputacija: 785
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

ako jednom popustis gotovo je......klinci su pametni i iskusavaju do koje granice mogu ici.I meni je odvratno kad vidim kako se djeca bacaju histericno po podu jer nije po njihovom ili lupaju roditelje i sl.Nema mi goreg od neodgojenog djeteta.Ja bi najradje takve roditelje nalupala.
Nije uzalud ona stara izreka odgoj djeteta pocinje dvadeset godina prije njegovog rodjenja.....odgojem njegovih roditelja......
Nije uzalud ona stara izreka odgoj djeteta pocinje dvadeset godina prije njegovog rodjenja.....odgojem njegovih roditelja......

mrkyblu- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 1544
Reputacija: 40
Godina imam: 30
Započeo/la tema:

Imam dvoje male djece i imam autoritet, ali mislim ipak da prebrzo planem, no pokušavam im usadti koliko god mogu norme ponašanja, da li sam uspio neznam, znati ću za par godina, ali kad vidim njihove vršnjake, mislim da sam na dobrom putu, s tim da moja djeca nisu uopće ono gdje ih staviš tu sjednu, nego non stop u pokretu...

Objektivni- Nevina dušica

- Registriran/a : 10.03.2009
Broj postova: 26
Reputacija: 0
Godina imam: 41
Započeo/la tema:

Lako je imat autoritet kad je dijete malo,ako imate autoritet kad je dijete veliko e to je pso onda

Započeo/la tema:

Misliš? Teško je autoritet imati na maloj djeci, isto tako :=U:
Dosljednost, poštenje, djeca su pametna bića i tako ih valja tretirati....
Dosljednost, poštenje, djeca su pametna bića i tako ih valja tretirati....

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

pa mislim da je lakše malu djecu kontrolirat neg veliku,malca lupiš malo po guzi zabraniš mu da ide van s drugom djecom i bit će ko bubica

Započeo/la tema:

Meni se čini da to djetetu samo može stvoriti frustracije u starosti, da tako velim, na kraju dana, sa 14-15 će se sitit tih lupanja po guzi i biti neki mirnjak i finjak, a čim ti se makne s vida, ko' će ga kontrolirati?! Misliš da će ti se on povjeravati?
"Tata, jučer sam popio pivo!".... i ti odma po guzici, kao i uvik?! Ne ide to tako!
"Tata, jučer sam popio pivo!".... i ti odma po guzici, kao i uvik?! Ne ide to tako!

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23695
Reputacija: 1804
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.