Arrow (Tv Series 2012 - )
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1. • Share •
Arrow (Tv Series 2012 - )
Nakon kraja Smallvillea, The CW ponovo zaviruje u stripovsku riznicu DC Comicsa. Arrow je moderna adaptacija priče o Oliveru Queenu, multimilijunašu i plejboju, koji u svoje slobodno vrijeme oblači redizajnirani kostim Robina Hooda i bori se protiv kriminala sa lukom i strijelom. Queen se u Star City vraća nakon što je pet godina proveo odsječen od civilizacije na otoku, kako bi se bacio u borbu za pravdu. David Nutter, redatelj pilota Arrowa (ali i Smallvillea prije deset godina), obećava mračniju i tajanstveniju verziju verzije priče od one u Smallvilleu, a govori i o stvaranju vjerodostojnijeg svijeta u kojem će Oliver Queen iskorištavati svoje talente. Seriju razvijaju Greg Berlanti i Marc Guggenheim koji su potpisali scenarij lanjske adaptacije još jednog DC-jevog strip-heroja, Green Lantern.
Glume: Stephen Amell, Kathleen Gati i Paul Blackthorne
Arrow Imbd
Glume: Stephen Amell, Kathleen Gati i Paul Blackthorne
Arrow Imbd

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7873
Reputacija: 837
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Arrow (Tv Series 2012 - )
Moglo bi se baciti oko. 

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Obavezno 

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7873
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

daj još slika...

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.