Traffic Light (2011 - )

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Traffic Light (2011 - )

Postaj by Hate on pet tra 06, 2012 4:56 am

Opis:

Traffic Light je nova komedija o tri dugogodišnja prijatelja i njihovim pokušajima da pomire nepomirljivo: da uravnoteže svoje odnose sa svojom potrebom za slobodom. Serija otkriva kako se prijateljstvo i romanse poboljšavaju - i dalje kompliciraju - životi muškaraca i žena koji ih vole. Ethan (Kris Marshall, Human Target, "My Family") je vječni neženja. On voli žene, a kad je u vezi, onda je u vezi - najmanje tri tjedna. Šarmantan, iskren i beznadno neovisan, Ethan shvaća da kako stari, tako mu se, svakim danom, smanjuju prilike da se oženi. Adam (Nelson Franklin, "The Office", "I Love You Man") se je nedavno preselio k svojoj djevojci, Callie (Alexandra Breckenridge, Family Guy), shvaća kako je zapravo drugačije "dolazi često" i "živi samnom ". Adam shvaća da više nema puno "ja" vremena, postoji samo "naše" vrijeme. Mike (David Denman, "The Office") je oženjeni odvjetnik koji još uvijek pokušava shvatiti muško-ženske odnose. Ne želi ništa više nego biti dobar obiteljski čovjek svojoj ženi, Lisi (Liza Lapira, "Dexter", "Dollhouse"), i svojemu sinu, ali i također pokušava izboriti malo prostora za sebe. Trenutno mu je taj prostor u autu, gdje gleda akcijske filmove po 15 minuta, dok za to vrijeme govori ženi da je zaglavio u prometu.

IMDB

TRAILER

Hate
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7387
Reputacija Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:
168 / 999168 / 999

[Vrh] Go down

Re: Traffic Light (2011 - )

Postaj by Neu on pet tra 06, 2012 5:00 am

Maybe... Maybe... Ne čini se loša serija po opisu i po slici. Na imdb je 7 tako da je i to neloše, možda i bacim oko. Ti?

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Hate on pet tra 06, 2012 5:05 am

Prija par tjedana su mi se komedije užasno gledale pa sam pogledala podosta pilota novijih humorističnih serija. I sve su mi se skoro svidjele.

Ova mi je urnebesna Laughing Pogledala sam par epizoda i sviđa mi se. Very Happy

Pogledaj pillot pa ćeš i sama vidjet... Laughing Baš imaju provala... Laughing

Hate
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema:
168 / 999168 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Neu on pet tra 06, 2012 5:06 am

Izdvoji neku fora provalu.

Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:
999 / 999999 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Hate on pet tra 06, 2012 5:39 am

Pogledaj ako ti se da ovo:

Spoiler:

Ako hoćeš da ti izdvojim par scena:

Spoiler:
1. Žena zamoli muža za uslugu (ona ide na nekakv skup/večeru sa šefom i kolegama za posao ako se sjećam) - on kaže da ne može (Najbolje su im te fore izvačenja kod žena) da mora ostat kasno na poslu. ( A pristao je frendu radit kao klaun na jednoj zabavi) Na kraju ispadne da su na istom mjestu; izlaze van - ona opravdava muža da nije mogao doć jer je veoma zaposlen (par minuta ga hvali), a on i frend stoje u blizini snjih... I nakraju skuži da klaun koji stoji kraj nje je njezin muž... Savršeno upoznavanje sa šefom Laughing
2. Jedan od njih je tek nedavno počeo živjet sa curom, ali bi i dalje volio koji put izać sa najboljim prijateljima. Da vidiš samo te isprike i izmišljanja. (tipa da se jedini ženskar iz njegovog društva zaljubio napokon, cura ga ostavila i sad je kao tužan) nakraju i ona izađe sa njima. (izlazak iz snova Laughing Laughing Laughing) Sutradan ta cura koja ga je navodno ostavila počne proganjat ovog jer nije znala da ju toliko voli i da mu je toliko žao zbog prekida.

NEU - Ne znam ti ja objašnjavat... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Hate
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema:
168 / 999168 / 999

[Vrh] Go down

Postaj by Hate on ned tra 15, 2012 8:14 am

Nastavljam sa ovom serijom... Nadajmo se da je iszašlo već dosta epizoda... Very Happy

Edit: Opa 12 novih epizoda Very Happy

Hate
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema:
168 / 999168 / 999

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]