Are You There, Chelsea? (2011 - )
Stranica 1 / 1. • Share •
Are You There, Chelsea? (2011 - )

Sjećate li se kad ste doživjeli otkrivenje o vlastitom životu? (Drugim riječima, kad ste bili uhićeni za vožnju pod utjecajem alkohola.) Chelsea Newman otkrivenje je doživjela u ćeliji za pijance lokalnoga pritvora. Tada je Chelsea shvatila, da biste izbjegli uhićenje zbog vožnje u pijanom stanju morate unajmiti stan koji vam je jako blizu posla!
Chelsea je mlada, svojevoljna djevojka, prava sila prirode, što bi se reklo, odlučna živjeti život punim plućima bez ispričavanja. Radi kao konobarica u lokalnom baru u kojem su suradnici jednako ludi kao i ona.
U glavnoj je ulozi Laura Prepon (That '70s Show), a sama serija rađena je po istoimenom bestseleru Chelsea Handler koja se u seriji pojavljuje u ulozi "svoje" starije sestre, preporođene kršćanke, Sloane.
Zanimljivost, ovo je jedan od dva ovosezonska multi-cam sitcoma NBC-ja koji ih već godinama nije imao.
IMDB
Are You There Vodka? It's Me Chelsea (SNEAK PEEK)

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7389
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Re: Are You There, Chelsea? (2011 - )
Iskreno, nisam ni očekivao ništa od te serije i imao sam osjećaj da će neslavno propasti čim sam pogledao trailer na ljeto kad je serija predstavljena na Upfrontsima. Nisam trošio vrijeme na pilot, čitam samo loše kritike, a i ocjena na imdb-u nije bezveze 4.8/10 i gledanost u SAD-u katastrofalna. ne vjerujem da će biti obnovljena za 2. sezonu. isto kao ni Whitney.
Zadnja promjena: AryMan; pet tra 06, 2012 4:41 am; ukupno mijenjano 1 put.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Serija i nije neki hit, ali ima smješnih momenata. Ja preferiram serije gdje treba malo uključit i mozgić, ali takvih je sve manje i manje. Ili bar da priču neku imaju.
Serija ima svojih kvaliteta kao i nedostataka, ali meni osobno je serija oke ako se želiš malo nasmijat. Ponekad fkt nije dobro slušat kritičare jer oni gledaju i ocjenjuju kvalitetu serije - možda ponekad daju bolje kritike ako je serija na neki način inovativnija - ali to je danas rijetko - i ne gledaju dal je serija dobra za opuštanje.
Meni je ova serija sasvim solidna za gledanje u društvu ili prije spavanje.
Nije da ću svaki tjedan ju nestrpljivo očekivat, ali kad mi se pruži prilike pogledat ću je.
Serija ima svojih kvaliteta kao i nedostataka, ali meni osobno je serija oke ako se želiš malo nasmijat. Ponekad fkt nije dobro slušat kritičare jer oni gledaju i ocjenjuju kvalitetu serije - možda ponekad daju bolje kritike ako je serija na neki način inovativnija - ali to je danas rijetko - i ne gledaju dal je serija dobra za opuštanje.
Meni je ova serija sasvim solidna za gledanje u društvu ili prije spavanje.
Nije da ću svaki tjedan ju nestrpljivo očekivat, ali kad mi se pruži prilike pogledat ću je.

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Slažem se sa svime. znači preporučila bi mi je za gledanje, nije baš tako grozna? inače mi je draga Laura Prepon iz Ludih 70-ih.
*Editirao prethodni post, htio sam napisati "trošiti vrijeme na pilot", a ne na trailer-kojeg sam pregledao. tko zna, možda bi i mogla valjati. kad pogledam tj. kad završe sezone New Girl i Happy Endings, možda bacim oko i na Chelsea.
*Editirao prethodni post, htio sam napisati "trošiti vrijeme na pilot", a ne na trailer-kojeg sam pregledao. tko zna, možda bi i mogla valjati. kad pogledam tj. kad završe sezone New Girl i Happy Endings, možda bacim oko i na Chelsea.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Meni se ne čini kao serija namijenjena za moje oko... Šta ja znam.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Ary Laura Prepo je fenomenalna - ako ju voliš probaj gledat ... Čak je i bolja i uvjerljivija nego u Ludim 70ima 

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Stranica 1 / 1.