Prljavi veš svih naših predsjednika!
Stranica 1 / 1. • Share •
Prljavi veš svih naših predsjednika!
O fraceku neću ( de mortuis nihil nisi bonum),
ali u ova krizna vremena, nastao je spor oko potrošnje predsjedničkih ureda i troškova poreznih obveznika!
da vjerojatno je da se naši predsjednici osječaju poprilično poniženo u odnosu na estradne zvijezde i njihova primanja-
ali oni su ipak ti koji stoje za kormilom broda i koji bi prvi trebali djeliti sudbinu većine svog stanovništva!
oni su ti koji npr znajuju kuda idu novci iz buđeta!
ako je josipoviću i mesiću normalno da je potrošnja njihovih kabineta samo zrno u odnosu koliko država iz buđeta uplaćuje npr. vatikanu- onda barem nek tako i kažu-
mi smo svjetovne vođe i zaslužujemo svaku kunu naših poreznih obveznika, jer duhovne vođe uzimaju desetak puta više
ali u ova krizna vremena, nastao je spor oko potrošnje predsjedničkih ureda i troškova poreznih obveznika!
da vjerojatno je da se naši predsjednici osječaju poprilično poniženo u odnosu na estradne zvijezde i njihova primanja-
ali oni su ipak ti koji stoje za kormilom broda i koji bi prvi trebali djeliti sudbinu većine svog stanovništva!
oni su ti koji npr znajuju kuda idu novci iz buđeta!
ako je josipoviću i mesiću normalno da je potrošnja njihovih kabineta samo zrno u odnosu koliko država iz buđeta uplaćuje npr. vatikanu- onda barem nek tako i kažu-
mi smo svjetovne vođe i zaslužujemo svaku kunu naših poreznih obveznika, jer duhovne vođe uzimaju desetak puta više

tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova: 16504
Reputacija: 1097
Započeo/la tema:

Re: Prljavi veš svih naših predsjednika!
Imaju oni više prljavog veša nego što ti i ja tanuki možemo zamislit. Ali važno je da povećavaju cijene, samo kako bi sebi napunili džepove...

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 1.