Mass bannanko
Stranica 1 / 8. • Share •
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Mass bannanko
Nauči se pristojno ponašati i izražavati, pa se onda možeš vratit, je l' ti, kao jedan moderator bi trebao biti primjer drugima, a ne se ponašati kao da si špiljski čovjek, i to "zini da ti kažem" se odnosilo da se posereš u usta, je l' ? zaista... katastrofa.
15 dana bana nek te nauči pameti.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Ne, to se odnosilo da nije tvoja stvar zašto sam ostavljo cure i zašto je cura ostavila mene. To želim zadržati za sebe, a ti, kao jedna 22-ogodišnjakinja ako to ne možeš shvatiti onda imaš ozbiljnih problema.
Ovo mi je treći ban na ovom forumu, prva dva su potpuno zaslužena, no ne i ovaj. Za tako šta dati ban nekome koga 'poznaš' 2-3 godine je nebuloza.
Da, katastrofa..
Ovo mi je treći ban na ovom forumu, prva dva su potpuno zaslužena, no ne i ovaj. Za tako šta dati ban nekome koga 'poznaš' 2-3 godine je nebuloza.
Da, katastrofa..
Mass1- Gost
Mogao si jednostavno napisati da to nije moja stvar i ja te ne bi više pitala. Ovo zini da ti kažem je bilo vrlo ružno i ne želim dozvoliti da se netko a pogotovo moj moderator tako izražava, je l' ja tebe u ni jednom svom postu nisam vrijeđala, provocirala i slično, već sam lijepo pitala nakon tvog posta kojeg si napisao, zašto, i ti si tako odgovorio i eto.. sad je ovako kako je i mislim da je ban opravdan, je l' neki način komunikacije se na forumu mora znat, je l' kada bi ja tebi napisala na neko normalno postavljeno pitanje upućeno meni, "zini da ti kažem" i ti bi to shvatio kao i ja te očikavio da si dam sankciju.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

neu ti uvik imaš ovakve odgovore i uvik na takav neku naćin odbrusiš pa nikom ništa...onda se pravdaš da je zajebancija, a kad neko tebi to napravi odma ban...prava forumska ravnopravnost 

Darth Kiyu- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 03.09.2009
Broj postova: 2307
Reputacija: 76
Godina imam: 18
Započeo/la tema:

Dobro, jesi poludela ti?
Daj mu skini ban, pa nemereš se tak ponašat.
Daj mu skini ban, pa nemereš se tak ponašat.

Purgy- Faca foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 12039
Reputacija: 981
Godina imam: 3
Započeo/la tema:

Neu je napisao/la:i to "zini da ti kažem" se odnosilo da se posereš u usta, je l' ? zaista... katastrofa.
Od kad ti čitaš misli?

Hunnerkongen- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova: 1602
Reputacija: 219
Godina imam: 25
Započeo/la tema:

vidis da je dva dana razmisljala sta to znaci pa odlucila na ban

The Guardian- Aktivni forumaš

- Registriran/a : 06.11.2009
Broj postova: 1199
Reputacija: 128
Započeo/la tema:

"zini da ti kažem" je opće poznata uzrečica, inače se koristi kao kulturniji izraz za "boli te kurac, nije tvoja stvar..." i tome slično, razlog za ban NE POSTOJI, osim u tvojoj glavi...sad mi te je stvarno žao.
Gabrijel- Domaćin foruma Gaby

- Registriran/a : 11.02.2009
Broj postova: 14628
Reputacija: 940
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Stranica 1 / 8.