Bored to Death (Ubi me dosada) (2009-)
Stranica 1 / 1. • Share •
Neuspješni pisac, ljubitelj vina i marihuane, uz pisanje počne raditi i kao privatni detektiv.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1255913/

Uloge: Ted Danson, Jason Schwartzman, Zach Galifianakis.
Jonathan Ames je pisac s blokadom, uživatelj marihuane i bijelog vina. Nakon što ga napusti djevojka padne u depresiju, iz koje se pokušava izbaviti čitajući noir detektivski roman "Farewell, My Lovely". Roman ga inspirira da se oglasi kao privatni detektiv. Vrlo brzo privuče klijente, iako su slučajevi daleko benigniji od onih koje je rješavao Phillip Marlowe - ukradeni skateboard, muž koji vara ženu, lezbijke koje kradu spermu...
"Uvijek napomenem da nemam licencu, i to stvar čini malo legalnijom," objašnjava Jonathan svom najboljem prijatelju i brooklynskom gubitniku, crtaću stripova koji se zove Ray (Zach Galifianakis). Ray ne podržava uvijek Jonathanova djela, ali nije ga teško nagovoriti da u njima sudjeluje.
S druge strane, Jonathanov "povremeni" šef, George (Ted Danson), izdavač magazina i član visokog društva je uvijek za akciju. Sve dok ta akcija ne sprječava Jonathana da mu dostavlja marihuanu i pravi mu društvo u kriznim situacijama. Izvor: mojtv.hr
Neuspješni pisac, ljubitelj vina i marihuane, uz pisanje počne raditi i kao privatni detektiv.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1255913/

Uloge: Ted Danson, Jason Schwartzman, Zach Galifianakis.
Jonathan Ames je pisac s blokadom, uživatelj marihuane i bijelog vina. Nakon što ga napusti djevojka padne u depresiju, iz koje se pokušava izbaviti čitajući noir detektivski roman "Farewell, My Lovely". Roman ga inspirira da se oglasi kao privatni detektiv. Vrlo brzo privuče klijente, iako su slučajevi daleko benigniji od onih koje je rješavao Phillip Marlowe - ukradeni skateboard, muž koji vara ženu, lezbijke koje kradu spermu...
"Uvijek napomenem da nemam licencu, i to stvar čini malo legalnijom," objašnjava Jonathan svom najboljem prijatelju i brooklynskom gubitniku, crtaću stripova koji se zove Ray (Zach Galifianakis). Ray ne podržava uvijek Jonathanova djela, ali nije ga teško nagovoriti da u njima sudjeluje.
S druge strane, Jonathanov "povremeni" šef, George (Ted Danson), izdavač magazina i član visokog društva je uvijek za akciju. Sve dok ta akcija ne sprječava Jonathana da mu dostavlja marihuanu i pravi mu društvo u kriznim situacijama. Izvor: mojtv.hr

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Re: Bored to Death (Ubi me dosada) (2009-)
To se prikazuje na HBO HR, ok je serija. Glup mi je prijevod, u SR se zove Dosadno na smrt.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Izgleda fino, moglo bi se gledati...

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7880
Reputacija: 837
Započeo/la tema:

Skidam, baš sam tražio neku humorističnu seriju..

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12045
Reputacija: 1301
Započeo/la tema:

Javi dojmove Mass, kad pogledaš prvu epku. Odmah napiši bi li se meni svidjela.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Pogledo prvih 5 epizoda.. Nije baš ono što sam očekivao. Loš humor

Mass- Faca foruma

- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova: 12045
Reputacija: 1301
Započeo/la tema:

pa to ti je za gledanje samo kad ti je dosadno za umrijet.

Narco- Ufurani forumaš

- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova: 3043
Reputacija: 279
Godina imam: 19
Započeo/la tema:

Prikazuje se i na HTV2, čitam da je mnogima dosadna serija..

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 1.