Opća opasnost
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Opća opasnost
"Jutro krade sjaj zvijezdama, iza mene duga noc a ko' zna koji grad tebe skriva sad.
lijeno ljeto ulazi u sobu, misli pune tvojih usana, sve je moglo bolje a sve je palo u vodu te noci kad si rekla da se neceš vratiti.
jedina da li sam ti priznao da se svake noci sjetim vremena kad smo bili zajedno i znaš li da sam slomljen i sam?
ti si s nekim drugim pronašla san a mene opet ceka jutro u samoci i novi dan bez imena.
palim prvu snenu cigaretu umoran i sam na svijetu, pola litre tuge mjesto kave molim boga da se smiluje,
da mi kaže gdje si ti, da me vodi gdje si ti, da mi šapne gdje su sad izgubljeni sni, da ti priznam da sam sam i da nemam više kud, da oživim na tvojim rukama, ko' nekad kad smo bili zajedno.
moja jedina!"
lijeno ljeto ulazi u sobu, misli pune tvojih usana, sve je moglo bolje a sve je palo u vodu te noci kad si rekla da se neceš vratiti.
jedina da li sam ti priznao da se svake noci sjetim vremena kad smo bili zajedno i znaš li da sam slomljen i sam?
ti si s nekim drugim pronašla san a mene opet ceka jutro u samoci i novi dan bez imena.
palim prvu snenu cigaretu umoran i sam na svijetu, pola litre tuge mjesto kave molim boga da se smiluje,
da mi kaže gdje si ti, da me vodi gdje si ti, da mi šapne gdje su sad izgubljeni sni, da ti priznam da sam sam i da nemam više kud, da oživim na tvojim rukama, ko' nekad kad smo bili zajedno.
moja jedina!"

Purgy- Faca foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 12039
Reputacija: 981
Godina imam: 3
Započeo/la tema:

Bili smo sinoć na koncertu, nemaju mi dobre pjesme moram reći, dobre su mi jedino...

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Nemaju dobre pjesme?!

Purgy- Faca foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 12039
Reputacija: 981