Person of Interest ( 2011 - )
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 1. • Share •
Person of Interest ( 2011 - )
Person of Interest (TV Series 2011 - )
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1839578/
ŽANR: MISTERIJ, DRAMA...

Opis:
Person Of Interest je serija čija radnja prati bivšeg CIA agenta (Jim Caviezel) koji se udružuje sa misterioznim milijarderom (Michael Emerson) kako bi sprječili zločine prije nego što se dogode, uz pomoć najnovije tehnologije. Tvorci cijelog projekta su Jonathan Nolan (su-scenarist Dark Knighta) i J.J Abrams (Lost), dok će showrunner biti Greg Plageman (Cold Case), a redatelj pilot epizode David Semel (Heroes). Ovo je prva serija J.J Abramsa koju ćemo gledati sljedeće sezone, druga je naravno Alcatraz, koju je Fox ostavio za midseason.
Trailer: pogledaj spojler!
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1839578/
ŽANR: MISTERIJ, DRAMA...

Opis:
Person Of Interest je serija čija radnja prati bivšeg CIA agenta (Jim Caviezel) koji se udružuje sa misterioznim milijarderom (Michael Emerson) kako bi sprječili zločine prije nego što se dogode, uz pomoć najnovije tehnologije. Tvorci cijelog projekta su Jonathan Nolan (su-scenarist Dark Knighta) i J.J Abrams (Lost), dok će showrunner biti Greg Plageman (Cold Case), a redatelj pilot epizode David Semel (Heroes). Ovo je prva serija J.J Abramsa koju ćemo gledati sljedeće sezone, druga je naravno Alcatraz, koju je Fox ostavio za midseason.
Trailer: pogledaj spojler!
- Spoiler:

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7389
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Re: Person of Interest ( 2011 - )
Definitivno me nije privukla. Je l' ti gledaš? Ti dobra?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 1.