Harry's Law (2011 - )
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 1. • Share •
Harry's Law (2011 - )
Harry's Law (TV Series 2011 - )
IMDB

Opis:
U glavnoj je ulozi oskarovka Kathy Bates, kao otpuštena odvjetnica iz velike pravničke firme koja pokreće svoju praksu u bivšoj prodavaonici cipela. Uz nju, tu je dvojac neobičnih odvjetnika, a svima im je zajedničko da traže novi početak u svojim životima. Harry iz naslova je Kathy – njen lik zove se Harriet.
Autor serije je David E. Kelley, velemajstor odvjetničkih drama (The Practice, Boston Legal, Ally McBeal).
Trailer:
IMDB

Opis:
U glavnoj je ulozi oskarovka Kathy Bates, kao otpuštena odvjetnica iz velike pravničke firme koja pokreće svoju praksu u bivšoj prodavaonici cipela. Uz nju, tu je dvojac neobičnih odvjetnika, a svima im je zajedničko da traže novi početak u svojim životima. Harry iz naslova je Kathy – njen lik zove se Harriet.
Autor serije je David E. Kelley, velemajstor odvjetničkih drama (The Practice, Boston Legal, Ally McBeal).
Trailer:
- Spoiler:

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7389
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Re: Harry's Law (2011 - )
Ovo neka opaljena baba a? Je l' dobra serija? Pratiš ju?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Neu, od kad je trailer za spoiler? Trailer nije nikad bio niti će ikad biti u niti jednom univerzumu spoiler.. Trailer je drugi način za opis serije i za povod gledanja istom....
Ne, nisam gledala. Mislim da hoću uskoro. Previše je serija oko mene, a ja počela opet podosta na netu visit. :jastukić:
Ne, nisam gledala. Mislim da hoću uskoro. Previše je serija oko mene, a ja počela opet podosta na netu visit. :jastukić:

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Serija je KOMA, u novoj sezoni ima mizernu gledanost i sigurno će biti otkazana.
Otkupila ju je Nova TV.
Nisu traileri u spoiler tagu zbog spoilera, nego da tema bude preglednija i da se brže učita stranica.
Otkupila ju je Nova TV.
Hate je napisao/la:Neu, od kad je trailer za spoiler? Trailer nije nikad bio niti će ikad biti u niti jednom univerzumu spoiler.. Trailer je drugi način za opis serije i za povod gledanja istom....
Nisu traileri u spoiler tagu zbog spoilera, nego da tema bude preglednija i da se brže učita stranica.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Već mi je Neu to odgonetnula.
Neću osuđivat dok ne probam gledat...
Neću osuđivat dok ne probam gledat...

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 1.