Revenge (2011-)
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Revenge (2011-)
Revenge (TV series 2011-)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1837642/
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Revenge_(TV_series)

malo-puno mi se sapunjasto čini ova serija. inače je snimana prema knjigama Grof Monte Cristo, po kojima je snimljena i turska serija Ezel. sinoć je u americi prikazana pilot epizoda.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1837642/
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Revenge_(TV_series)

„Ovo nije priča o opraštanju. Kad sam bila malena, moje razumijevanje osvete bilo je previše iskrivljeno. Kad vam se oduzme sve što vrijedi, netko mora platiti. Na njezinu žalost, sada sam odrasla...“ Emily Thorne (Emily Van Camp) nova je u Hamptonsu. Upoznala je neke od svojih novih susjeda, stekla nekoliko novih prijatelja i, čini se, dobro uklopila u grad. Međutim, pomalo je čudno kako se mlada djevojka odlično snalazi u imućnom susjedstvu. Razlog je taj što Emily i nije baš nova u gradu. Zapravo, ovo je bila njezina četvrt sve dok se nije dogodilo nešto loše, nešto što je uništilo njezinu obitelj i njihov ugled. Emily je sada ponovno tu, a vratila se kako bi napokon ispravila nepravdu, najbolje kako zna – osvetom. Okosnicu priče čine laž, prevara i osveta, ali... Sada je prekasno za isprike.
malo-puno mi se sapunjasto čini ova serija. inače je snimana prema knjigama Grof Monte Cristo, po kojima je snimljena i turska serija Ezel. sinoć je u americi prikazana pilot epizoda.
Zadnja promjena: AryMan; sub lis 15, 2011 11:44 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Re: Revenge (2011-)
AryMan je napisao/la:
Smatram da je gledanost bila loša...

Iron Man- Diplomat foruma

- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova: 7880
Reputacija: 837
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Jel ovo serija ili je to sapunica, telenovela? Mislim da neću gledat ako je sapunica ili telenovela.

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Započeo/la tema:

Piše na Wiki - Drama, Thriller, Mystery. izgleda da je dramska serija, ali meni baš vuče na sapunicu. pročitaj baš ovaj sadržaj i baci oko na trailer.
Naprotiv, na serijali piše da je nadmašila megapopularne CSI i Law & Order SVU.
Iron Man je napisao/la:Smatram da je gledanost bila loša...
Naprotiv, na serijali piše da je nadmašila megapopularne CSI i Law & Order SVU.
Zadnja promjena: AryMan; čet ruj 22, 2011 9:59 am; ukupno mijenjano 1 put.

Započeo/la tema:

Ary, pročitaj nova pravila foruma u vezi stavljanja klipova u prvu stranicu teme. 
Pročitala sam sadržaj i djeluje mi bez veze, tipično ženski.
Hoćeš ti gledat?

Pročitala sam sadržaj i djeluje mi bez veze, tipično ženski.
Hoćeš ti gledat?

Započeo/la tema:

primljeno na znanje! ok je ovo što se tiče trailera, ali ovo s nazivom teme mi se nikako ne sviđa, pogotovo ne ovo "TV series" u zagradi, bolje bez toga. u tražilici će s tolikim nazivom (kad se doda hrvatski) bit nemoguće pronaći.
neću gledati, samo sam mislio otvoriti teme o novim serijama koje su imale premijeru.
neću gledati, samo sam mislio otvoriti teme o novim serijama koje su imale premijeru.

Započeo/la tema:

pogledao sam pilot epizodu tj. čak sam je i preveo s nekim članom na prijevodi-online. uopće se ne čini tako loša serija. bar je s01e01 dobra, dalje ne znam jer nema titlova, a nemam vremena prevodit.... ne kažem da je savršena serija, al ok za ubit vrijeme, i uopće mi se ne žuri s daljnjim epizodama, nekad ću možda nastavit gledat al pitanje dokad će to trajat jer čini mi se da neće imati puno epizoda..a ako bude imala, sigurno će se pretvorit u sapunicu. -.-"

Započeo/la tema:

Revenge S01E08 je upravo izašla. Ary, jesi ti pogledao još koju epizodu, i da li mi preporučuješ seriju?

Započeo/la tema:

Pogledao sam pilot koji je dobar, ali već mi je s01e02 malo dosadnija (još sa srpskim titlovima) tako da nisam nastavio pratiti.
Tako da ti je i ne bi baš preporučio, možeš pogledati s01e01 (pilot) eventualno ako hoćeš..
Tako da ti je i ne bi baš preporučio, možeš pogledati s01e01 (pilot) eventualno ako hoćeš.._________________

Započeo/la tema:

A što srpski titlovi utječu na kvalitetu, jel? 

Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, kaciga)
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova: 23691
Reputacija: 1803
Godina imam: 26
Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Forum CroFriends :: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Dramske serije, Biografske serije, Wester serije
Stranica 1 / 2.