Community (2009-)
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Community (2009-)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1439629/
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Community_(TV_series)
web: http://www.nbc.com/community/

Briljantna serija koja ismijava postojeće TV klišeje humorom koji ponekad zna biti vrlo suptilan i specifičan. Prvog dana predavanja na koledžu, samodopadni Jeff pozove privlačnu plavušu Brittu da se pridruži njegovoj grupi za učenje španjolskog jezika. Na njegovu nesreću, ona pozove još nekoliko poznanika s predavanja željnih štrebanja i tako se oformila najneobičnija grupa, koja će pričati o svemu i raditi baš sve – osim, jasno, učiti španjolski. Ono što ovaj sitcom debelo izdiže iznad prosjeka odlično su razrađeni likovi, čija interakcija, zbog (na prvi pogled) teško premostivih razlika u starosti, spolu, boji kože, vjerskom opredjeljenju ili odabiru životnih puteva, zaista nudi bezbroj vrlo zabavnih, kreativno smišljenih situacija i kvalitetnog humora koji nikad ne djeluje isforsirano.

wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Community_(TV_series)
web: http://www.nbc.com/community/

Briljantna serija koja ismijava postojeće TV klišeje humorom koji ponekad zna biti vrlo suptilan i specifičan. Prvog dana predavanja na koledžu, samodopadni Jeff pozove privlačnu plavušu Brittu da se pridruži njegovoj grupi za učenje španjolskog jezika. Na njegovu nesreću, ona pozove još nekoliko poznanika s predavanja željnih štrebanja i tako se oformila najneobičnija grupa, koja će pričati o svemu i raditi baš sve – osim, jasno, učiti španjolski. Ono što ovaj sitcom debelo izdiže iznad prosjeka odlično su razrađeni likovi, čija interakcija, zbog (na prvi pogled) teško premostivih razlika u starosti, spolu, boji kože, vjerskom opredjeljenju ili odabiru životnih puteva, zaista nudi bezbroj vrlo zabavnih, kreativno smišljenih situacija i kvalitetnog humora koji nikad ne djeluje isforsirano.

AryMan- Obožavatelj foruma

- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova: 4746
Reputacija: 930
Godina imam: 21
Započeo/la tema:

Re: Community (2009-)
Slike nisu loše ali serija na prvi pogled izgleda već viđeno. Koji je tvoj utisak? Planiraš gledati?

Neu- CroFriends gazdarica

- Registriran/a : 18.12.2008
Broj postova: 70868
Reputacija: 3715
Godina imam: 23
Započeo/la tema:

Planiram gledati isključivo zbog ocjene na imdb-u i pozitivnih kritika na seriju. Probat ću, pa vidjeti...

Započeo/la tema:

Odlična serija, 3. sezona je počela relativno mlako ali je 4. epizoda 3. sezone vjerojatno jedna od najboljih do sad.

Shtiriputanac- Junior

- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova: 843
Reputacija: 65
Godina imam: 20
Započeo/la tema:

Započeo/la tema:

Pogledao sam s01e01 & e02; pilot nije baš nešto posebno, ali druga epizoda je već puno bolja i nastavljam gledati
Inače serija je dosta popularna i ima pozitivne kritike te slovi za jednu od najboljih humorističnih trenutno, ali rejtinzi u SAD-u nisu baš neki te postoji mogućnost da nakon treće sezone bude otkazana.
Inače serija je dosta popularna i ima pozitivne kritike te slovi za jednu od najboljih humorističnih trenutno, ali rejtinzi u SAD-u nisu baš neki te postoji mogućnost da nakon treće sezone bude otkazana.

Započeo/la tema:

Ne mogu vjerovat da još nisam komentirala ovu seriju 
Britta, Abed, Shirley, Annie, Troy, Pierce i Jeff? Toliko različite osbe, a toliko slične... Toliko različiti ciljevi u životu, a toliko slične...
-Što napravit kad si jedan od najuspješnijih odvjetnika sa vrhunskom karijerom i nakraju se otkrije da nisi diplomirao na pravu?
-Što napravit kad si bila odlična učenica u srednjoj; svi su ti predviđali odličnu budućnost ali nisi nastavila na fax jer si imala problema sa drogom i upala si u neku kolotečini života?
-Što napraviti kad si najbolji sportaš u srednjoj? Kad se skauti bore za tebe da te odvedu na svoj fax; kad se od tebe očekuje ogromna sportska karijera, ali ti to sve propustiš zbog straha?
-A možda si i star, bogat, ali želiš diplomu?
Jedan odgovor: IDEMO SVI PO DIPLOME U GREENDALE !!!
-Što se desi kad se u grupi za učenje nađu: zatucala kršćanka, židov, musliman, jehovin svjedok, agnostik i ateist?
-Što se desi kad se u grupi za učenje nađu: gospodin vječiti sarkazam, filmofil koji smatra da se život sastoji samo od filmova i serija, bogati starac koji je rasist i pun je mržnje prema razlikama, mlada povučena štreberica, zgodan bivši priglupi sportaš, inteligentna sarkastična plavuša, predobra starija gospođa koja im je svima kao majka? (koja sve povezuje sa kršćanstvom)
To i još puno toga nam daje serija Community.
Zaključak: Idemo svi u Greendale... Zabava je zagarantirana.
Btw. Full sam se potrudila da vam učinim seriju zanimljivom sa svojim opisom jer vjerujte ovakva serija se ne snima 2 puta. Ovakve ideje ne dolaze na male ekrane 2 puta.

Britta, Abed, Shirley, Annie, Troy, Pierce i Jeff? Toliko različite osbe, a toliko slične... Toliko različiti ciljevi u životu, a toliko slične...
-Što napravit kad si jedan od najuspješnijih odvjetnika sa vrhunskom karijerom i nakraju se otkrije da nisi diplomirao na pravu?
-Što napravit kad si bila odlična učenica u srednjoj; svi su ti predviđali odličnu budućnost ali nisi nastavila na fax jer si imala problema sa drogom i upala si u neku kolotečini života?
-Što napraviti kad si najbolji sportaš u srednjoj? Kad se skauti bore za tebe da te odvedu na svoj fax; kad se od tebe očekuje ogromna sportska karijera, ali ti to sve propustiš zbog straha?
-A možda si i star, bogat, ali želiš diplomu?
Jedan odgovor: IDEMO SVI PO DIPLOME U GREENDALE !!!
-Što se desi kad se u grupi za učenje nađu: zatucala kršćanka, židov, musliman, jehovin svjedok, agnostik i ateist?
-Što se desi kad se u grupi za učenje nađu: gospodin vječiti sarkazam, filmofil koji smatra da se život sastoji samo od filmova i serija, bogati starac koji je rasist i pun je mržnje prema razlikama, mlada povučena štreberica, zgodan bivši priglupi sportaš, inteligentna sarkastična plavuša, predobra starija gospođa koja im je svima kao majka? (koja sve povezuje sa kršćanstvom)
To i još puno toga nam daje serija Community.
Zaključak: Idemo svi u Greendale... Zabava je zagarantirana.

Btw. Full sam se potrudila da vam učinim seriju zanimljivom sa svojim opisom jer vjerujte ovakva serija se ne snima 2 puta. Ovakve ideje ne dolaze na male ekrane 2 puta.

Hate- Diplomat foruma

- Registriran/a : 24.05.2010
Broj postova: 7389
Reputacija: 611
Godina imam: 24
Započeo/la tema:

Čekam da Neu napiše dal ju je gledala, a od nje ni traga ni glasa...
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUU
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUU

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Plusić ti je od mene. Ja prestao sa gledanjem, ali možda ću nastavit opet..

Započeo/la tema:

Ja sam bila prestala nakon prve sezone, kad je u tijeku bila druga skroz sam zaboravila na seriju... Tako da sam sa početkom treće nadoknadila propušteno... Ajde ako nastaviš javi kakva ti je.

Hate- Diplomat foruma

Započeo/la tema:

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Stranica 1 / 2.